promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szűk családi körben temetik el Benedek Tibort
Borítókép:  MTI/MTVA
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azonban gondoskodnak arról, hogy legyen nyilvános megemlékezés is.

Az egész országot megrendítette a háromszoros olimpiai bajnok, Európa- és világbajnok vízilabdázó, Benedek Tibor halála, aki nagyon korán hagyott itt minket. Tibor hosszan tartó, súlyos betegség következtében hunyt el 2020. június 18-án, 47 éves korában Budapesten, a Korányi Sándor utcai kórházban. Életének utolsó napjait már intenzív osztályon töltötte.

Rengetegen még most sem tudják feldolgozni a dolgot, közülük az özvegyének, Epres Panninak a legnehezebb a dolga, aki élete szerelmét vesztette el.

Sajnos az életnek közben menni kell tovább, és a családnak döntenie kellett a temetés részleteiről. A vízilabdázót az EMMI (Emberi Erőforrások Minisztériuma) és a MOB (Magyar Olimpiai Bizottság) is saját halottjának tekinti, de a hozzátartozók nem engedik, hogy más rendezze, illetve finanszírozza a temetést.

Közben eldőlt az is, hogy a szertartást csak a szűk családi körben tartják meg. A Bors úgy tudja, hogy a Margitsziget és a Komjádi uszoda előtti parkoló látszik esélyes helyszínnek a nyilvános megemlékezésre, de erről később fognak dönteni. A lényeg, hogy a család megérti az ország fájdalmát,  de Tibort a temetésen csak azok fogják búcsúztatni, akik valóban közel álltak hozzá.

A járvány miatt a nyilvános megemlékezés is szervezést igényel, mert valószínűleg tömegek akarnak majd részt venni rajta.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás