Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Majdnem gyermekei szeme láttára zúzta össze a lezuhanó fa az édesanyát – videó

Majdnem gyermekei szeme láttára zúzta össze a lezuhanó fa az édesanyát – videó

Színes

Majdnem gyermekei szeme láttára zúzta össze a lezuhanó fa az édesanyát – videó

Színes

Baranyecz János 13:50

Hatalmas szerencséje volt egy amerikai anyukának, ugyanis egy pillanaton, és a fürge lábain múlt, hogy életben maradt.

Vannak olyan események az ember életében, amik után teljesen átértékelődik minden egyes dolog, és a hétköznapok felnagyított problémái is villámgyorsan eltűnnek. A 24 cikke alapján egy Georgia államban élő édesanya is átélt pár napja valami hasonlót, ami után biztos, hogy kétszer is átgondolja, mire pazarolja az idejét, pedig az egész csupán egy lazítós napnak indult.

A nő éppen nyugodtan olvasgatott, míg a gyermekei vígan játszottak a medencében. Hirtelen furcsa dologra lettek figyelmesek, és az egyik fia rögtön szólt is neki, hogy fusson – majd hatalmas reccsenés hallatszódott, az anyuka pedig sebesen felpattant, így ennek köszönheti, hogy nem csapta őt agyon a hatalmas, lezuhanó fa.

A legtöbb embert sokkolná egy ilyen élmény, hiszen konkrétan századmásodperceken múlt, hogy nem a kölykök szeme láttára történt tragédia, így természetesen az édesanya is rendesen kiakadt, alig tudták feldolgozni a történteket. Az esetről készült felvételt látva pedig valóban félelmetes, hogy mennyire szerencsés volt, és igazán örülhet, hogy ilyen gyorsan kapcsolt.

Itt lehet megtekinteni a meghökkentő felvételt:

Borítókép: youtube.com/ViralHog (screenshot)