promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Erős Antónia bikiniben élvezi a napsütést – fotó
Borítókép:  Erős Antónia / blikk.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az RTL Klub híradósa, Erős Antónia csábító fürdőruhás képekkel mutatta meg, hogy milyen itthon, illetve külföldön a nyaralás.

Már több mint 20 éve dolgozik az RTL Klubnál Erős Antónia, aki esténként egy egész országgal közli a jó, illetve rossz híreket is az RTL Híradóban. A népszerű műsorvezető nem csupán a kommunikációs képességeivel, de a szépségével is a képernyők elé vonzza a nézőket, hiszen az idén 50 éves médiaszemélyiség elképesztő formában van.

Erős Antónia pár éve csatlakozott az Instagramhoz, és eddig csupán csinos, visszafogott fotókkal örvendeztette meg rajongóit, most viszont mindenkit meglepett, mikor megmutatta magát egy szál bikiniben.

A pozitív reakció természetesen nem maradt el, hiszen a követők folyamatosan dicsérik őt, és közben az is kiderült, hogy Dominikán, illetve Villányban is ugyanolyan jól fest az elismert híradós. Erős Antónia azt is elárulta, hogy a koronavírus-járvány miatt idén a hazai nyaralást választja, és valószínűleg rajta kívül még sokan döntenek így.

Itt lehet megtekinteni Erős Antónia szexi, bikinis képét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás