promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gwyneth Paltrow fia cicikkel ismerkedett a karanténban
Borítókép:  VALERIE MACON / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A színésznő érdekes, de mégis zseniális ajándékot adott a 14 éves fiának.

Gwyneth Paltrow aztán nem ijed be, ha intim témákról van szó. Pont az ő cége, a Goop kezdett el forgalmazni egy vagina illatú gyertyát is anno, amit azonnal elkapkodtak az emberek, pedig 75 dollárba került egyetlen mécses. Persze nem az ő vaginájáról mintázták, egy félresikerült parfümről van szó, aminek egyszerűen olyan illata lett végül, mint egy női nemiszervnek.

Azóta volt egy szintlépés, mivel megérkezett az orgazmus illatú gyertya. Itt már szabadjára lehetett engedni a fantáziát, mert egy orgazmusnak aztán sok illata lehet.

Gwyneth Paltrow az a fajta anyuka, aki már most el akarja kezdeni bevezetni a fiának az intimitást, ami amúgy egy teljesen jó dolog. A 14 éves Moses pont ezért egy cicipuzzlet kapott a színésznőtől. Paltrow azt mondta, hogy csak úgy hülyeségből vette meg, de Julia Heffernan, aki az egészet kitalálta egyáltalán nem annak szánta.

A játék megtanít az elfogadásra, hogy szeressük a testünket, és bár minden forma különböző, attól még lehet gyönyörű.

A puzzleben valóban a mell mindenféle formájával találkozhatunk. Viccesen megjegyezhetjük, hogy a 14 éves Moses valóban mellekkel játszik a karanténban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás