promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gwyneth Paltrow már tudja, hogy milyen illata van az orgazmusnak
Borítókép:  Rachel Murray / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A vagina illat után megérkezett az orgazmus illatú gyertya.

Mindenki felkapta a fejét, amikor a színésznő cége, a Goop elkezdett forgalmazni egy vagina illatú gyertyát. Mivel a sajtó is írt róla, így futótűzként kezdett terjedni, hogy Paltrow árul egy gyertyát, aminek olyan az illata, mint a nemiszervének. Pont ezért sokan képesek voltak kiadni érte 75 dollárt, vagyis mai árfolyamon csaknem 23 ezer forintot.

Persze a színésznő már akkor is közölte, hogy nem az ő vaginájáról mintázták, egy félresikerült parfümről van szó, aminek egyszerűen olyan illata lett végül, mint egy női nemiszervnek. Így lett belőle méregdrága illatgyertya, amit az emberek már csak a poén kedvéért is megvettek.

Ezen persze ne lepődjünk meg, mert Paltrow például heccből árusít vámpírriasztó spray-t, de az intim termékek között van vaginagőzölő is. Utóbbi hóbortot a színésznő indította el hódító útjára, de a nőgyógyászok nagyon nem ajánlják.

Közben az üzlet szempontjából muszáj továbbvinni a dolgot, így kifejlesztették az orgazmus illatú gyertyát. Nehéz elmondani, hogy milyen illata is lehet egy elélvezésnek, de úgy néz ki, hogy Gwyneth Paltrow és a csapata már tudja.

Az új terméket a színésznő Jimmy Fallon műsorában mutatta be. Az orgazmus illatú gyertya ugyanúgy 75 dollárba kerül, mint a vagina illat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás