promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Hazudik” – Gesztesi családja szembement Molnár Anikóval
Borítókép:  Blikk
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tovább dagad a Gesztesi Károly sírja körül kialakul botrány. A család elvárja Molnár Anikótól, hogy bocsánatot kérjen tőlük, de az egykori Való Világban szereplő nő hallani sem akar róla.

Molnár Anikó rendbe tette Gesztesi Károly sírját, és szégyenteljesnek nevezte, hogy a családja ennyire elhanyagolja az elhunyt színművész nyughelyének gondozását.

Nem sokkal később Gesztesi özvegye kihívta a rendőrséget a temetőbe, és feljelentést tett a sír jogtalan átrendezéséért. Egy ügyvéd elmondta, hogy milyen következményeket vonhat maga után Molnár Anikó cselekedete.

A botrányfelhők azonban tovább duzzadnak. A Gesztesi család jogi képviselője szerint elvárható, hogy Anikó bocsánatot kérjen a történtekért, ugyanis a gyászoló fiúk és az özvegy engedélye nélkül senki sem nyúlhat a sírhoz.

Anikó viszont hallani sem akar ilyesmiről:

„Dehogy kérek bocsánatot, szálljon le rólam mindenki! Az nem sírrongálás, hogy muskátlit, vázát viszek az általam kedvelt színész sírjára, kidobom a szemétbe a két PET-palackot és mécsest gyújtok az emlékére. Hallottam, hogy kint volt a rendőrség helyszínelni, engem még senki nem hallgatott meg. A barátnőm készített fotót, amit megosztott az oldalán, és engem is megjelölt. Egyetlen szót sem írtam hozzá, mégis az én kezemet akarják eltörni miatta...”

A Blikk megkereste a Gesztesi családot is.

„Másfél hete voltunk a temetőben, akkor friss virágot is vittünk. Nem igaz, hogy elhanyagoltuk a sírt, aki ilyet állít, az hazudik. Semmilyen ismeretség, baráti kapcsolat nem jogosít fel senkit arra, hogy az engedélyünk nélkül a sírt átrendezze”

– szögezte le az egyik családtag.

„Örülünk, ha valaki jó szándékkal meglátogatja apa sírját és virágot visz oda, mécsest gyújt. De utána ne állítson be bennünket rossznak! Senkinek nincs joga ilyen véleményt formálni rólunk. Apa túl fiatalon ment el, máig nem hevertük ki a halálát, és most is nagy szükségünk lenne rá mindannyiunknak. Nem akarunk senkivel harcolni, apa sem akarná ezt, de nagyon rosszul esik nekünk a rágalmazás. Anya heti rendszerességgel eljár a sírhoz, gondozza, és amikor csak tudok, én is megyek, de minden esetben csak egyedül”

– mondta Gesztesi Károly fia, a 20 éves Márkó.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás