promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Szégyenletes!” – mindenki kiakadt Gesztesi Károly családjára
Borítókép:  ContextUs
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bár a család feladata lenne Gesztesi Károly sírjának gondozása, Molnár Anikó és barátnője szégyenteljes állapotban találta a színművész nyughelyét, amit nem hagyhattak úgy.

Január elején temették el a tragikusan elhunyt Gesztesi Károlyt, aki népes családot hagyott hátra, éppen ezért teljesen érthetetlen és szomorú, hogy miért gaz és szemétkupac lepte el az egykori színművész sírját. Molnár Anikót is teljesen felháborította az a látvány, ami fogadta őt és a barátnőjét, mikor kilátogattak a temetőbe.

„Szégyenletes Gesztesi Károly sírja! Flakon a váza, gaz, szemét a síron. De ma rendbe tettük, és virágot is ültettünk, műanyag vázára és mécsesre is volt gondunk. Nyugodj békében, művész úr! A mi Shrekünk”

– írta a közösségi oldalán Anikó, aki fotóval is illusztrálta, hogy festett a sír, mikor megtalálták, és milyen lett, miután rendbe tették.

A bejegyzés alatt rengeteg felháborodott kommentelő adott hangot a véleményének:

  • „A 210 milliós ház eladásával el vannak foglalva a rokonok… Szégyen… De az or­szágra nézve is…”
  • „Ilyenkor hol vannak a gyerekek? Akiket imádott, és akik állítólag nagyon szerették az apjukat? Meg a sok volt feleség? Szégyenletes.”
  • „Elküldeném a képet drága Claunak is. Annyira kikészült a halálakor.”
  • „Szégyellheti magát a családja! Senki nem jár ki a temetőbe? FELESÉGEK, GYEREKEK?”

A Bors próbálta elérni Gesztesi Károly gyermekeit, de egyiküket sem tudta, de Liptai Claudia sem kívánt nyilatkozni az ügyben. Végül Mattesz Csillát, a színész lelki társát sikerült utolérni.

„Nem szeretnék senkit sem megbántani, de azt gondolom, a családnak, főként a volt feleségeknel – akik Karcsi gyermekeit nevelik – lenne a dolguk, hogy a sír körül rend legyen. Megérdemli, hogy méltó és szép nyughelyen feküdjön, s hogy megtiszteljék azzal, rendben tartják”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás