Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Mihalik Enikő megérkezett a Balatonhoz, és máris félmeztelenre vetkőzött – kép

Mihalik Enikő megérkezett a Balatonhoz, és máris félmeztelenre vetkőzött – kép

Színes

Mihalik Enikő megérkezett a Balatonhoz, és máris félmeztelenre vetkőzött – kép

Színes

Baranyecz János 14:01

Gyönyörű modellünk, Mihalik Enikő végre ismét itthon lehet, és gyorsan meg is mártózott a Balatonban – persze az egyenletes barnulás érdekében fedetlen keblekkel.

Mihalik Enikő elérte azt, ami csak keveseknek sikerült, hiszen az arcát szinte az egész világon ismerik, és rendszeresen neves márkák kérik fel, hogy szépségével és fantasztikus alakjával népszerűsítse termékeiket. De hiába él olyan életet, amiről a legtöbben csak álmodoznak, őt is visszahúzza a szíve Magyarországra, hiszen nem telhet el nyár egy jó kis Balatonozás nélkül.

A modell most itthon van, és gyorsan ki is használta a remek időt azzal, hogy elment a Balcsihoz, és a tőle megszokott módon félmeztelenül mártózott meg a vízben.

Elég figyelemfelkeltő lehetett, ahogy Mihalik Enikő fedetlen mellekkel fürdött a magyar tengerben, hiszen nem mindennapos jelenség, hogy egy szexi világsztár csak úgy megjelenik mellettünk, ráadásul csupán egy falatnyi ruhában. Az biztos, hogy a híresség egyáltalán nem mondható szégyenlősnek, de ilyen kinézettel nem is lehet hibáztatni őt, hiszen látszik, hogy már jó ideje dolgozott a tökéletes beach body-n.

Itt lehet megtekinteni Mihalik Enikő pikáns fotóját, persze csak saját felelősségre:

Borítókép: Mihalik Enikő / blikk.hu