promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pap Dorci megmutatta a családját – fotó
Borítókép:  nyiregyhaza.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pap Dorci gyakran oszt meg közös fotókat, amin a szerelmével, Yilmazzal együtt látható, de most először posztolt olyan képeket, amin a családjával szerepel.

Az embernek nincs fontosabb az életében, mint a családja. Ez alól Pap Dorci sem kivétel, aki nemrég az Instagram-oldalán osztott meg boldog, családi képeket.

„Ők az én családom. Ők azok az emberek, akikért bármikor, bármit megadnék, és akik mindennél többet jelentenek számomra. Akiket a világon a legjobban, feltétel nélkül szeretek. Akikre mindig számíthatok. Akikkel bármikor, bármit megoszthatok, örömömet, bánatomat. Akikkel bármikor, bármiről nyíltan beszélhetek. Akikben vakon megbízhatok. Akikre tiszta szívemből büszke vagyok”

– írta a bejegyzésében a fiatal lány, aki azóta is boldog párkapcsolatban él Yilmazzal, akit még Dominikán, az Exatlon Hungary alatt ismert meg.

Dorci rendszeresen oszt meg olyan képeket, amelyek még a szigeten készültek. Az alábbi fotók is kint készültek, mondani sem kell, hogy nagyon jól mutatnak együtt, főleg a hatalmas pálmafák mellett. Dorci szerint ez a kép tükrözi őket a legjobban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás