Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Férjhez megy a népszerű műsorvezető

Férjhez megy a népszerű műsorvezető

Színes

Férjhez megy a népszerű műsorvezető

Színes

Helmeczi Benjamin 09:49

Ada már egy ideje kint él Németországban szerelmével, Mátéval, akivel hamarosan össze is fognak házasodni.

Ada több mint 5 éve ismerte meg szerelmét, Mátét, akit eleinte visszautasított. Az egykori műsorvezető akkoriban így nyilatkozott friss párkapcsolatáról.

„Mátéval tavaly nyáron ismerkedtünk meg, de én akkor lepattintottam szegényt. Az év elején rám írt az egyik közösségi oldalon, majd elkezdtünk beszélgetni. Mivel ő külföldön él, egy hónapot kellett várni az első találkozóra”

Ada nemrég az Instagram-oldalán jelentette be, hogy szerelmével végre összeházasodnak, elmondása szerint már az utolsó simításokat végzik a nagy nap előtt.

„Első közös képeink egyike... Itt még szerintem egyikünk sem gondolta, hogy 5 évvel és 3 hónappal később már a nagy napunk előtti utolsó simításokat fogjuk intézni”

- írta a régi fotó mellé a menyasszony.

Adának nem ez lesz az első házassága. Még a Vivánál ismerkedett meg Bánszki Lászlóval, akivel 2005. augusztus 14-én házasságot kötöttek, 2006. január 9-én pedig megszülettek az ikreik, Bálint és Bence. A boldog házas élet azonban nem tartott sokáig, 2009-ben úgy döntöttek, elválnak, de Ada elmondása szerint azóta is remek viszonyban van volt férjével, és igyekeznek úgy nevelni fiaikat, hogy ne érezzék a köztük lévő szakadékot.

Borítókép: Blikk