promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bomba nyári alakot villantott Tóth Andi – kép
Borítókép:  Tóth Andi / via szeretlekmagyarorszag.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Andi az új fotója alapján ezerrel készül a nyárra, hogy a lehető legjobb formában legyen, bár a rajongói szerint már így is tökéletesen néz ki.

Alapból egy elég népszerű énekesnőnek számít Tóth Andi, aki igaz, hogy remek énekhanggal rendelkezik, de manapság főleg a szépségével nyeri el az emberek figyelmét. A gyönyörű sztár pontosan tudja, hogy mi kell a rajongóinak, ezért még a legegyszerűbb cselekményeket is igazán csábító képekkel örökíti meg, amiknek persze nagyon örülnek a követői.

A legtöbb emberhez hasonlóan Tóth Andi is nagyon várja már, hogy igazán élvezhesse a forró nyarat, ehhez pedig a lehető legjobb formában akar lenni. Éppen ezért már el is kezdett dolgozni a nyári testén, amit természetesen meg is osztott a rajongóival.

„Working on the summer body”

– írta a sztár az elképesztő alakot villantó fotója mellé.

Az biztos, hogy az a bizonyos „summer body” már most megvan – legalábbis a hűséges rajongók kommentjei erről árulkodnak –, hiszen szinte mindenki megőrül Tóth Andi szexi kinézetéért. És ehhez nem kellett neki sem puccos kosztüm, vagy tökéletes haj, hanem csupán egy feszülős ruha is elégnek bizonyult.

Itt lehet megtekinteni a híresség bomba alakját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás