promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Lopez úgy rázza a fenekét, hogy azon még vőlegénye is meglepődött – videó
Borítókép:  Jennifer Lopez / TIMOTHY A. CLARY / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elképesztően szexi mozgása van Jennifer Lopeznek, most pedig egy olyan fenékrázós videót rakott ki, amitől még vőlegényének is tátva maradt a szája.

Egy igazi világsztárnak számít Jennifer Lopez, hiszen nem elég, hogy az elmúlt évtizedek alatt hatalmas slágerekkel örvendeztette meg énekesnőként rajongóit, de színészként és táncosként is nagy sikereket ért el. A Super Bowlon ráadásul azt is bebizonyította, hogy nála senki sem tud csábítóbban mozogni, hiszen még Shakira is nehezen tartotta vele a tempót.

Sokan tartják a gyönyörű Jennifer Lopez vőlegényét, Alex Rodriguezt a világ egyik legszerencsésebb férfijának, és úgy látszik, hogy ezt valószínűleg ő is így gondolja, hiszen most mindenki láthatta, hogyan reagál arra, mikor párja mindent belead a színpadon.

JLo kirakott egy részletet az egyik fellépéséből, ahol olyan fenékrázást tolt le, hogy csak na – a kamera pedig elkapta szerelme őszinte, meglepett reakcióját is.

Alex Rodriguez arcára kiült a büszkeség, a vágy és minden, ami valószínűleg elég boldoggá tette Jennifer Lopezt, hiszen biztosan jó érzés volt neki, hogy szíve választottja ennyire látványosan odavan érte.

A koronavírus-járvány miatt sajnos el kellett halasztaniuk az esküvőt, de ettől függetlenül az énekesnőnek még rengeteg terve van. Szerencsére még az önkéntes karantén alatt is remekül elvan vőlegényével, akinek itt lehet megtekinteni a mókás reakcióját Jennifer Lopez durva fenékrázására:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás