promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azt hitte, meghízott a mekis burgerektől, de kiderült, hogy 37 hetes terhes
Borítókép:  Metro
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy McDonald's-ban dolgozó fiatal lány azt hitte, meghízott az ingyen hamburgerektől, majd kiderült, hogy terhes, és néhány órával később már a kezében tarthatta a kisfiát.

Gyakran találkozhatunk hihetetlen történetekkel, amik kismamákkal estek meg: 2017-ben például egy 23 éves amerikai fiatal nő, Lizzi Quah-ról lehetett hallani, aki azt hitte, veseköve van, de kiderült, hogy terhes. Az érdekes viszont az, hogy mindezzel csak a vajúdás szakaszában szembesült, vagyis a szülés pillanatáig nem is tudta, hogy gyermeket vár. Két órával később aztán meg is szülte egészséges kislányát.

Hasonló történt a 21 éves Daisy Younggal a skót Dundee-ban. A fiatal lány üzleti menedzsmentet tanult az egyik egyetemen, mellette pedig az egyik McDonald's-ban dolgozott, ahol minden műszak alatt ingyen kapta a hamburgereket.

Az egészségtelen ételek miatt felszedett pár kilót, egy nap azonban kínzó hasi fájdalmak miatt szenvedett, amit ugyancsak a rengeteg hamburgernek tudott be. Mikor bement a kórházba, az orvosok nem várt hírt közöltek vele.

„Délután három óra körül derült ki, hogy terhes vagyok. Elküldtek ultrahangra, és megállapították, hogy már a 37. hétben járok, és amit érzek, az már a szülési fájdalmak. Minden nagyon gyorsan történt, fel akartam hívni az édesanyámat, de már nem tudtam, mert Elijah 7 óra előtt már meg is született”

- idézi a The Sun Daisy-t.

Mind az édesanya, mind a baba jól vannak, a kis Elijah kicsivel több, mint három kilóval született, és teljesen egészséges.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás