promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vége: szakított Fluor Tomi és Mesi
Borítókép:  Mesi és Fluor Tomi / RTL Klub (via blikk.hu)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szomorú bejelentést tett Fluor Tomi és Sarkadi-Szabó Emese, hiszen kiderült, hogy másfél év után véget ért a kapcsolatuk, és külön utakon folytatják tovább.

A „Mizu” című sláger előadója, akit a Wellhello nevű csapatból is ismerhetünk, Fluor Tomi már hét éve ismeri Sarkadi-Szabó Emesét, vagyis Mesit, akivel másfél évvel ezelőtt szerettek egymásba. A Nyerő Páros című műsorban is együtt szerepeltek, így az egész ország láthatta, hogy milyen jó csapatot alkotnak, és tombolnak köztük az érzelmek. Most viszont nagyon meglepték a rajongókat egy elkeserítő hírrel.

A Blikk vette észre, hogy Fluor Tomi és Mesi nagy bejelentést tettek, ugyanis kiderült, hogy véget ért az eddigi boldogság, és szakítottak. Szerencsére ez nem egy sárdobálós, botrányokkal teli esemény lett az életükben, hanem hatalmas tisztelettel és szeretettel tették meg. A sztár például nyilvánosan, egy nagyon őszinte üzenettel búcsúzott egykori szerelmétől:

„Elég érzékeny időt élünk most nagyon nehéz pillanatokkal és nem is szerettük volna még ezt közölni, de sajnos a bulvár »informátorai« rákényszerítettek minket, hogy elmondjuk: A jelenlegi formában a kapcsolatunk a végéhez ért. Nem tűnünk el egymás életéből, a történetünk folytatódik, csak már nem kézen fogva lesz nyerő ez a páros. Ha kell, ezután is kimentem a szakadék szélén lógó autóból ezt a csoda nőt és viszem végig a hátamon a rakpartra odáig, ahonnan a klipben 6 éve kiemelte a most már karunkra került palackot. Ebben Mesiről volt egy fotó, ami azóta kifakult, de ez a tetoválás talán nem fog. Szerettem volna, hogy ne csak belém, hanem rám is égjen ez a sok szép, ez a sokféle szép, amit együtt megéltünk ebben az intenzív, elvarázsolt, hihetetlen és életre szóló élményekkel teli másfél évben. Csodálatos időszak volt! Nem búcsúzunk, de közben mégis. Szeretnénk hinni benne, hogy van élet együtt a szerelem után is, de most egy kicsit át kell állítódnunk. Sírtunk és még fogunk is, de arra jutottunk, ezt most meg kell lépnünk, hogy később mindkettőnknek a lehető legjobb legyen. Köszönettel és hálával tartozom azért, amit együtt megélhettünk, egy csoda volt! Nektek is köszönjük a sok aggódást, támogatást, a szép szavakat, a drukkolást, mindent! Fogtok még minket látni együtt, de a szerelmes filmünkben úgy tökéletes a happy end, ha tényleg vége ebben a formában. Aztán folytatjuk a következő résszel egy másfajta történetben. Addig is vár minket a happy end utáni nap, amit nem szokás megmutatni, pláne nem szeretnénk, szóval köszönet előre is a sajtónak és nektek is, ha egyelőre kíméletesek lesztek velünk és nem árasztotok el minket a kérdésekkel. Néha kicsit bele kell halni, hogy később mindenkinek a legjobb legyen. Három pötty a levélen és pontpontpont... Találkozunk még!”

– írta Fluor Tomi.

A megható sorok tényleg arról árulkodnak, hogy a pár emberként még mindig nagyon szereti egymást, de most úgy érezték, hogy a boldogságuk érdekében nem szabad folytatniuk a kapcsolatukat, mert nekik nem ez való. A barátság persze megmarad, így tényleg nagyon szépen, példásan zajlott a szakítás, amit Mesi bensőséges kiírása is bizonyít:

„Amikor 7 éve először találkoztam veled, nem hittem, hogy ekkora utazásban lesz részünk. Másfél éve a véletlenek úgy rendezték az útjainkat, hogy mi szerelembe essünk. Onnantól kezdve elképesztő kalandokat sodort elénk az élet, amikbe kézenfogva vágtunk bele... pont, mint a mesékben! Most viszont elengedjük egymás kezét, mert a mese végére értünk, ami fájó, de mégis egy szép befejezés: a szerelmünket begyűjtjük a közös palackunkba, a csodás élményekkel együtt, bezárjuk, de magunkon hagyjuk, hogy amikor megpillantjuk szeretettel, mosolyogva emlékezhessünk egymásra, és a sok szép dologra... mert bizony VAN MIRE EMLÉKEZNI!! Utólag belegondolva már nem is gondolom, hogy ez a véletlenek műve volt... ennyi szépet belesűríteni másfél évbe?! Hálás vagyok minden pillanatért Veled!
Most szusszanunk egyet, mert most még nagyon nehéz, de dolgozunk rajta, hogy ott folytathassuk a történetünket, ahol az legelején elkezdtük: barátokként.
A szeretet nem vész el, csak átalakul; szóval mindig számíthatsz rám Tomi!
Puszil: a te kalandor útitársad, és életre szóló barátod: Mesi”

Ezzel a képpel emlékezett meg a kapcsolatáról Fluor Tomi és Mesi:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás