promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyászol Csősz Bogi
Borítókép:  Csősz Boglárka / instagra.com/boglarkacsosz (via 24.hu)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Feleségek luxuskivitelben című reality szépsége, Csősz Boglárka rettenetes hírt kapott, ami teljesen összetörte az egész család szívét.

A Viasat 3 sikerműsora, a Feleségek luxuskivitelben nem csupán azért volt jó, mert a közönség remekül tudott szórakozni a benne látható különleges, sőt, néha egészen furcsa dolgokon, de jobban megismerhettük benne többek között a gyönyörű Köllő Babettet, Vasvári Vivient és például Csősz Bogit is, aki azóta többször is megmutatta különböző szexi képeken fantasztikus alakját.

Az Origo viszont észrevette, hogy a híresség most nagyon szomorú hírt osztott meg hűséges követőivel egy Insta Story keretein belül, ugyanis kiderült, hogy sajnálatos módon hosszas betegeskedés után meghalt a szeretett férjének, Buraknak az idős nagymamája, akit az egész család imádott, mert állítólag kivételesen jó ember volt.

„Hosszú betegség után elveszítettük Burak csodálatos nagymamáját. Ayse néni, amikor csak találkoztunk, a lányának hívott, és megpuszilta a kezem. Mindenkiért mindig imádkozott. Csodálatos lélek volt”

– írta Csősz Boglárka, aki a szerelmével együtt súlyosan gyászol, hiszen tényleg hatalmas veszteség érte őket Ayse néni elvesztésével. Az nem derült ki, hogy pontosan mennyi idős volt a hölgy, de az biztos, hogy sokaknak fog hiányozni, és Bogit is nagyon megérintette a tragikus hír.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás