promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az ABBA 75 éves sztárja még most is heti négyszer szexel
Borítókép:  ABBA: Benny Andersson, Anni-Frid Lyngstad, Agnetha Fältskog és Björn Ulvaeus / LECOEUVRE PHOTOTHEQUE / Collection ChristopheL via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Björn Ulvaeus, az ABBA legendás zenésze elég meglepő dolgokat árult el magáról, hiszen kiderült, hogy még most is jócskán aktív szexuálisan.

Az 1974-es Eurovíziós Dalfesztiválon robbant be igazán a köztudatba az ABBA nevű svéd zenekar, akik azóta már rengeteg slágerrel ajándékozták meg a rajongókat, bár az utóbbi évtizedekben elég passzívak voltak. Állítólag most új zenéken dolgoznak, de a Metro cikke alapján egy friss interjúban a csapat oszlopos tagja, Björn Ulvaeus nem csupán a zenéről beszélt, hanem más meglepő dolgokról is.

Kiderült, hogy a 75 éves zenész a mai napig szexuálisan aktív, sőt, konkrétan heti négy alkalommal szexel, és csupán azért ennyiszer, mert a kora miatt már kevésbé bírja.

Björn Ulvaeus 1981-ben vette el a második feleségét, Lenát, akivel két közös gyermeket neveltek, és a mai napig együtt vannak boldog házasságban. Úgy látszik, hogy ebben a szép korban sem unatkoznak, sőt, az afrodiziákumra is fény derülhetett, hiszen a sztár azt is megemlítette, hogy mióta a koronavírus-járvány miatt otthon kell lennie, azóta folyamatosan csak egy lenge kis köntösben van.

Így legalább tudjuk, hogy az ABBA tagjai nem öregedtek ki semmiből, így bízhatunk abban, hogy az elvileg idén érkező új zenék legalább olyan fantasztikusak lesznek, mint a régiek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás