promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Liptai Claudia megható fotót rakott ki apák napján Gesztesi Károlyról
Borítókép:  Liptai Claudia / blikk.hu (Isza Ferenc)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egyszerre örömteli és fájdalmas az apák napja Liptai Claudia számára, hiszen csupán pár hónapja vesztette el egykori férjét, Gesztesi Károlyt, akivel egy közös lányuk is született.

Január 4-én hunyt el tragikus hirtelenséggel az ország egyik legkedveltebb művésze, Gesztesi Károly, akit rengeteg rajongó mellett családja is a mai napig gyászol. Egykori felesége, és Panka nevű gyermekének édesanyja, Liptai Claudia sem tudta még teljesen feldolgozni a történteket, ezért számára különösen szívbe markoló volt a vasárnapi apák napja, hiszen ilyenkor még inkább érezni az elhunyt szeretteink hiányát.

Liptai Claudiának jelenlegi párjától, Pataki Ádámtól is született egy Marcell nevű gyermeke, így a különleges napon természetesen mindkét férfit felköszöntötte, akik megajándékozták őt egy csöppséggel. Persze a különleges képhez pár igazán megható sort is írt a műsorvezető, amitől rendesen elérzékenyültek a követői.

„Apák napja. Hogyan tud a szív ennyire fájni és örülni egyszerre. Kincseket adtatok a kezembe. Csak azt tudom írni, hogy amíg tudtok öleljetek. Én így teszek”

– írta Liptai Claudia, aki egy megfontolandó tanáccsal is szolgált, hiszen tényleg nem tudhatjuk, hogy még hány alkalmunk lesz kimutatni a számunkra fontos embereknek, hogy szeretjük őket. Ezért érdemes mindig a tudtukra adni akár csak egy öleléssel, hogy nélkülük rosszabb lenne nekünk, és jó, hogy vannak.

Itt lehet megtekinteni Liptai Claudia apák napi fotóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás