promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Balesetet szenvedett Kozso
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ámokfutók frontembere Budapest belvárosában szenvedett autóbalesetet.

Még június 16-án történt az eset, mikor Kozsó a Kodály köröndnél karambolózott egy másik autóval. A balesetben szerencsére senki sem sérült meg, csak anyagi kár keletkezett. Mivel a zenész nem tudott megegyezni a másik autó sofőrjével, ki kellett hívni a rendőröket.

„Megkeresésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy 2020. június 16-án 14 óra 25 perc körül két autó ütközött össze Budapest VI. kerületében a Kodály köröndnél. A balesetben senki nem sérült meg. A rendőrség vizsgálja az anyagi káros baleset körülményeit”

– közölte a Riposttal a BRFK Sajtóosztálya.

A portál megkereste Kozsót is, aki ügyvédjén keresztül tisztázta a dolgokat.

„Az egyik fél azt állítja, hogy akkor indult el, mikor zöldre váltott a lámpa, a másik azt mondja, hogy még szabad jelzésen halad át. Amennyiben van külső, független szemtanú, akkor a rendőrség meg tudja állapítani, ki szegett szabályt. Tanú hiányában viszont nem lehet egyértelműen megállapítani a felelőst egy állítás, egy tagadás esetén, így ekkor a szabálysértési eljárás megszűnése várható. A rendőrségi kihallgatás egyébként még egyik fél részéről sem történt meg. Kozso álláspontja az, hogy ő szabályosan a zöldön haladt át”

– fogalmazott az ügyvéd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás