promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szörnyű tragédia: ismét elvetélt a Dawson és a haverok sztárjának felesége
Borítókép:  James Van Der Beek / Randy Shropshire / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

James Van Der Beek és szerelme a tavalyi vetélésük után idén ismét gyermeket vártak, de sajnos újra borzalmas dolog történt.

James Van Der Beek egy időben Hollywood ügyeletes szépfiúja volt a Dawson és a haverok című, szinte már kultikusnak nevezhető sorozatnak köszönhetően. Azóta több alkotásban is feltűnt, rajongói pedig hűségesen kitartanak mellette, hiszen állítólag egy igazán rendes emberről van szó. 2010-ben házasodott össze szerelmével, Kimberlyvel, akivel öt gyermekük van, és nagy örömmel várták a hatodikat, de végül szörnyűség történt.

A 24 vette észre, hogy a tavaly novemberi tragikus, és publikus vetélés után idén már titokban tartotta a pár, hogy ismét babát várnak. De sajnos most sem jártak sikerrel, James Van Der Beek felesége a terhesség 17. hetében ismét elvetélt. Az utóbbi kilenc évben ez volt az ötödik alkalom, ők pedig nagyon szomorúak, de azért tartják egymásban a lelket, hiszen nem hagyják, hogy a borzalmas esemény megtörje őket.

„A lélek, akit izgatottan vártunk a világunkba, végül egy leckét szánt a családunk számára, aminek nem volt része az, hogy egy élő, fizikai testben csatlakozzon hozzánk”

– írta James Van Der Beek, aki végig felesége mellett volt a legnehezebb időszakban, és tehetetlenségében csupán annyival tudta könnyebbé tenni párja helyzetét, hogy masszírozta a lábát.

A tragédia ráébresztette a sztárt arra, hogy mindenkinek nagyon oda kell figyelnie magára, és másokra is, ezért erre kérte követőit is. Hozzátette, hogy nincsenek egyedül azok a családok, akik hasonló cipőben járnak, ezért muszáj erősnek lenniük. Ők pedig ezt is átvészelik, hiszen összetartanak, és újra próbálkoznak majd.

Így néz ki James Van Der Beek családja:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás