Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Köllő Babett szexi esküvői ruhában és gumicsizmában ragadott ásót

Köllő Babett szexi esküvői ruhában és gumicsizmában ragadott ásót

Színes

Köllő Babett szexi esküvői ruhában és gumicsizmában ragadott ásót

Színes

Baranyecz János 11:11

A Feleségek luxuskivitelben szépsége, Köllő Babett úgy gondolta, hogy ideje hosszú idő után újra felvennie az esküvői ruháját, ezért fogta magát, és kiment a kertbe, hogy ásson benne egy jót.

Azt már megfigyelhették Köllő Babett rajongói, hogy a Feleségek luxuskivitelben sztárja pontosan tudja, hogyan tud előnyösen megjelenni egy fotón, ezért az utóbbi időben sorra szállította a követőknek a szexi képeket, amik mellé néha komoly gondolatok is párosultak. Előfordult, hogy az álmok eléréséről mesélt, de legutóbb például párkapcsolati tanácsokat adott a hölgyeknek.

Köllő Babett általában őszintén kommunikál a hűséges közönségével, és intimebb betekintést enged a saját életébe is, éppen ezért nem is meglepő a most kirakott, elég érdekesnek mondható kis szösszenet. A híresség 12 év után újra felvette a menyasszonyi ruháját, ráadásul egy Tescóban vásárolt, csillogós, rózsaszín gumicsizmával, miközben még egy ásót is megragadott a különleges fotó kedvéért.

„12 évvel ezelőtt azzal az indokkal vettem meg a menyasszonyi ruhámat, hogy ezt még rengeteg mindenre fogom használni. Eltelt ennyi év és sosem került elő. Gondoltam ma elmegyek és ások benne egy picit! Egy szép napon majd a Milla felnő és remélem, hogy egyszer ő is fog benne ásni!”

– kommentálta Köllő Babett a furcsa, de annál csábítóbb képét, ami a hozzászólások alapján rendesen elnyerte az emberek tetszését, hiszen olyan, mintha egyenesen egy menő divatmagazinba készült volna. Itt lehet megtekinteni:

Borítókép: Köllő Babett / Instagram (via blikk.hu)