promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Köllő Babett szexi esküvői ruhában és gumicsizmában ragadott ásót
Borítókép:  Köllő Babett / Instagram (via blikk.hu)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Feleségek luxuskivitelben szépsége, Köllő Babett úgy gondolta, hogy ideje hosszú idő után újra felvennie az esküvői ruháját, ezért fogta magát, és kiment a kertbe, hogy ásson benne egy jót.

Azt már megfigyelhették Köllő Babett rajongói, hogy a Feleségek luxuskivitelben sztárja pontosan tudja, hogyan tud előnyösen megjelenni egy fotón, ezért az utóbbi időben sorra szállította a követőknek a szexi képeket, amik mellé néha komoly gondolatok is párosultak. Előfordult, hogy az álmok eléréséről mesélt, de legutóbb például párkapcsolati tanácsokat adott a hölgyeknek.

Köllő Babett általában őszintén kommunikál a hűséges közönségével, és intimebb betekintést enged a saját életébe is, éppen ezért nem is meglepő a most kirakott, elég érdekesnek mondható kis szösszenet. A híresség 12 év után újra felvette a menyasszonyi ruháját, ráadásul egy Tescóban vásárolt, csillogós, rózsaszín gumicsizmával, miközben még egy ásót is megragadott a különleges fotó kedvéért.

„12 évvel ezelőtt azzal az indokkal vettem meg a menyasszonyi ruhámat, hogy ezt még rengeteg mindenre fogom használni. Eltelt ennyi év és sosem került elő. Gondoltam ma elmegyek és ások benne egy picit! Egy szép napon majd a Milla felnő és remélem, hogy egyszer ő is fog benne ásni!”

– kommentálta Köllő Babett a furcsa, de annál csábítóbb képét, ami a hozzászólások alapján rendesen elnyerte az emberek tetszését, hiszen olyan, mintha egyenesen egy menő divatmagazinba készült volna. Itt lehet megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás