promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
ByeAlex kiakadt: „Elégedett vagyok azzal, ami a lábam között van”
Borítókép:  ByeAlex / facebook.com (via humenonline.hu)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elege lett ByeAlexnek a róla terjedő felháborító álhírekből, a nemtetszésének pedig hangot adott, amiből többek között az is kiderült, hogy meg van elégedve az adottságaival.

Mostanában elég vegyesen érezheti magát ByeAlex, hiszen sorra jelennek meg az új zenéi, amik hatalmas sikereket érnek el, viszont közben olyan dolgok miatt érik őt támadások, hogy az szinte hihetetlen. Legutóbb például azért szóltak be neki többen is, mert rózsaszín melegítőnadrágot vett fel, de ez csak a jéghegy csúcsa volt, hiszen rosszakarói olyan álhíreket terjesztenek róla, hogy már az énekesnek is muszáj volt reagálnia.

„Elképesztő mikben vannak egyes mém oldalak, hogy követéseket kapjanak a nevemet bármire felhasználva. Múlt héten azt terjesztették, hogy Bódi Margó énekesnő velem csalja a férjét LOL! Azé' az komoly! Azelőtt azt, hogy utálom a melegeket... LOL
Most meg azt terjesztik instán, hogy nemátalakító műtétem lesz! Imádom! Ez utóbbiaknak üzenem, hogy k*rvára elégedett vagyok azzal ami a lábam között van, viszont ezen oldalak hostjainak szívből kívánom, hogy faragjanak belőlük végre EMBERT!”

– kelt ki magából amúgy teljesen jogosan ByeAlex, aki valószínűleg tudja, hogy ezek a hazug pletykák a legtöbb ember számára egyenesen nevetségesek, de még így is mindig lesz valaki, aki elhiszi őket, ezzel pedig elindul a megállíthatatlan terjedés.

Elég idegesítő lehet ilyen valótlan híreket kapni, de a sztár már a „Kedvesem” 2013-as berobbanása óta kapja az ívet, így lassan már megszokja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás