promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Több száz milliót bukott Schobert Norbi
Borítókép:  Schobert Norbi / via pestibulvar.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az ország legismertebb fitnessguruja, Schobert Norbert elképesztően nagy anyagi kárt szenvedett el, de végül sikerült kihevernie.

Schobert Norbi az utóbbi időben főleg botrányairól volt híres, hiszen szinte minden egyes mondatában sikerült az embereknek olyat találniuk, amin jól ki lehetett akadni. Az egészséges életmód egyik leghíresebb hazai nagykövetét valószínűleg nem érintették meg annyira a támadások, mint a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet, ami eléggé megterhelte őt anyagilag, de kiderült, hogy volt már ennél sokkal rosszabb is.

A Blikk vette észre, hogy a Felforgatók podcast vendége volt Schobert Norbert, ahol elárulta, hogy már kétszer is volt olyan, hogy több száz millió forintot bukott.

„A 2008-as gazdasági válságnál a logisztikai partnerünk a cégem összes pénzével lelépett, és eltűnt valahol Thaiföldön. Több százmillió forint volt, s nekem kellett kifizetnem helyette a gyártókat. Akkor azt gondoltam, vége mindennek, az egy eléggé durva időszak volt”

– árulta el a sztár, akit szinte minden szempontból megviselt az eset, de sikerült túllendülnie rajta, felállt, és újult erővel folytatta a munkát, amivel szerencsére sikerült is helyre állnia. Egészen 2015-ig úgy tűnt, hogy minden rendben van, majd megint jött egy bukás, ahol ismételten felfoghatatlan mennyiségű pénzt veszített.

„Az összes pénzemmel, a részvényemmel és a részvényeseim pénzével a BudaCash csődöt jelentett, és berántott minket magával. Joggal bíztam benne, hogy a magyar pénzügyi szervek korrekten felügyelik a brókercégeket, és erre közölték a híreket, hogy ez a cég már 15 éve csalt. Akkor is bedőltem anyagilag”

– mesélte Schobert Norbi, akit közelmúltban a járvány, és az egyik videójában elhangzott, súlyosnak tartott kijelentések következtében ért nagyobb anyagi kár. De még ezek sem tudták ledönteni a több lábon álló birodalmát, szóval ezzel a híresség továbbra is bizonyítja, hogy kitartással nincs lehetetlen – legyen szó az üzleti életről, vagy akár a fogyásról.

Itt lehet meghallgatni a teljes műsort:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás