promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eladja a házát Szilágyi István özvegye, ennyiért árulják
Borítókép:  Blikk
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Meglepő döntést hozott Szilágyi István özvegye: mégis eladja az otthonát, és már az is kiderült, mennyiért kínálják a XVII. kerületi családi házat.

Humenyánszky Joli néni május 3-án vesztette el férjét, Szilágyi Istvánt, akit a saját fia vert agyon egy kalapáccsal. A színművész özvegye azóta egyedül él a XVII. kerületi otthonukban, a fiát azóta is az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben őrzik.

Jolika néni borzalmas körülmények között él a romos állapotban lévő családi házban, aminek a tetőszerkezete is hibás, így azon keresztül az eső is beesik.

Ráadásul hatalmas adóssággal is küzd, folyamatosan kapja a különböző tartozásokról, be nem fizetett számlákról szóló csekkeket.

Joli néni eddig hallani sem akart arról, hogy eladja az otthonát, de most mégis úgy döntött, hogy elhagyja a 150 négyzetméteres, nagyon rossz állapotban lévő építményt, amit a hozzá tartozó, 580 négyzetméteres telekkel együtt 40 millióért hirdetnek.

„Furcsállom, hogy eladná a házat, hiszen nem is olyan régen még azt mondta, nem megy el onnan. Pedig évekkel korábban már mondtuk nekik, hogy meneküljenek onnan, de nem hallgattak senkire. Nem tudom, ha sikerülne eladni az ingatlant, hova menne Joli. Lehet, azt tervezi, hogy vesz egy pici lakást vagy elmegy albérletbe, esetleg otthonba, bár korábban arról azt mondta, oda egyáltalán nem akar költözni”

– mondta a hír hallattán Joli néni testvére, Sarolta a Blikknek.

A portál úgy tudja, hogy az özvegy a hitelcsapdából menekülne, ezért döntött végül amellett, hogy eladja a házat, amelyre korábban 7 millió forint devizahitelt vettek fel Szilágyi Istvánnal. Azóta csak nőtt a tartozásuk, ami mára már elérte a 30 millió forintot is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás