Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nem szolgálta ki lovaskocsival a KFC, átment a konkurenciához

Nem szolgálta ki lovaskocsival a KFC, átment a konkurenciához

Színes

Nem szolgálta ki lovaskocsival a KFC, átment a konkurenciához

Színes

Toronicza Péter 07:37

Úgy néz, hogy ki hibázott a csirkés gyorsétterem, de a konkurencia jól járt.

Elég szürreális lehet, amikor egy fogat hajt oda az autós étteremhez, de jómagam láttam ennél bizarrabbat is. Például, amikor részeg fiatalok álltak előttünk sorba, és motorhangokat utánozva úgy csináltak, mintha autóval lettek volna.

A rendelésüket leadták, a sort kiállták, a menüjüket pedig megkapták, nem volt ezzel semmi probléma. Viszont, ha lovaskocsival érkeznek, akkor abba már lehet valaki beleköt, mint például a KFC.

A 75 ezres lakosú észak-angliai Carlisleben járunk, ahol az 55 éves Ian Bell egy nagyon aranyos, egyszemélyes lovaskocsival hajtott oda az egyik autós KFC-hez. Bell már jó ideje közlekedik így, szóval teljesen nyugodtan be tudott állni a lovával a többi autó mögé, hogy kivárja a sorát.

Ezután azonban megjelent az étterem vezetője, aki közölte vele, hogy a többi vendég egészsége és biztonsága érdekében álljon ki a sorból. Bell le is nyilatkozta, hogy a lova nem csinált semmi olyat, ami indokolta volna ezt a lépést.

Felháborodott, mivel ebbe még soha senki nem kötött bele, pedig már régóta így járja az utakat. Azzal meg főleg nincs gond,hogy a lovaskocsi nyitott, a többi autónak is le kell húznia az ablakot, hogy átvegyék a rendelést.

Az angol sajtó ezután felkapta a dolgot, Bell pedig el is mesélte, hogy ezzel az egésszel a konkurenciának csinált egy kis ingyen reklámot, mivel az eset  után áthajtott egy közeli McDonald’s-hoz, ahol kiszolgálták.

Mivel az ő lakóhelyén sokan közlekednek lovaskocsival, így Bell kirekesztőnek érezte az étterem viselkedését. A KFC szóvivője azt mondta, sajnálja ezt az egészet, de továbbra sem engednek lovaskocsit az éttermeikhez. A férfi bepróbálkozik majd egy Burger Kingnél is, a KFC meg végleg ugrott.

Borítókép: NewsDio