promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Maksa Zoltán nehéz döntésre szánta el magát
Borítókép:  www.maksa.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Karinthy-gyűrűs humorista, Maksa Zoltán és párja úgy döntöttek, hogy hiteltartozásuk miatt eladják házukat és albérletbe költöznek.

Már nem aggodalmaskodik a hitel miatt a Karinthy-gyűrűs humorista, Maksa Zoltán, miután párjával együtt úgy döntöttek, hogy eladják a Gombán található csaádi házukat. Ugyan nehéz döntés volt ez a humorista részéről, de fontosabb szerinte, hogy teher nélkül tudjanak élni. 

A humorista még 2006-ban hatmillió forintos frankhitelt vett fel autóvásárlásra, de hiába tűnt ez olcsó és megbízható konstrukciónak a devizahitelek bedőltek, így Maksától a bank 14 milliót követelt. Végül a szülei a házukat ajánlották fel a végtörlesztéshez.

„Borzasztóan sajnáltam, hogy el kellett jönnünk onnan, de kaptam a házra egy jó ajánlatot, és a párommal beláttuk, a válásaink után, a nyakunkban a nagy hitellel túlzottan kiszolgáltatottak vagyunk, ráadásul hitelkiegészítésre is szükségünk volt. Voltak időszakok, amikor labilisabb volt a bevételünk, és meg akartuk előzni az ideiglenes fizetésképtelenséget, ezért döntöttünk az eladás mellett. Nem bántuk meg. Terhek nélkül nyugodtabbak vagyunk”

– mesélte Maksa Zoltán a Blikknek.

Maksa Zoltán párja, Mária arról beszélt, hogy megérte megtenni ezt a lépést, a humorista ugyanis így nyugodtabb. Albérletük pedig tágas, Maksa Zoltán ráadásul még viccelődik is azzal, hogy kimegy az erkélyre füvet vágni.

„Ebben a társasházi lakásban úgy érezzük magunkat, mint egy nászutas pár, és Marika szerint a bókjaim is egyre normálisabbak”

– fogalmazott a humorista, aki azt is elárulta, hogy ősszel folytatják a Maksa Híradó rádiós változatát, Aradi Tiborral és Varga Ferenc Józseffel. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás