promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rúzsa Magdi teljesen kiakadt, nagy a botrány
Borítókép:  Rúzsa Magdi / youtube.com/Telekom HU (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Csalók éltek vissza Rúzsa Magdi nevével, az énekesnő pedig elképesztően dühös lett, és komoly lépésre szánta el magát – ennek pedig nagyon nem fognak örülni az érintettek.

Hatalmas a botrány Rúzsa Magdinál, ugyanis akármennyire is türelmes, és kedves a népszerű énekesnő, van nála is egy pont, aminél egyszerűen nincs tovább. A sztár most rendesen kiakadt, hiszen kiderült, hogy csalók élnek vissza a nevével és a képeivel, hogy fogyasztó termékeket adjanak el. Ezt nem hagyhatta annyiban, ezért a közösségi oldalán figyelmeztette a rajongóit az átverésre.

„Emberek!!!! Nem reklámozok fogyasztószert!!!! KAMU!!!!!
Ne vegyétek meg!!!!!!!!!!!!!!!!
A tavalyi fotóimat torzítják el. Sosem kellett 17-20 kg-től megszabadulnom.
10 éve keményen sportolok és odafigyelek az étrendemre. Futok, bokszolok, súlyokkal dolgozom, kardiózom, lovagolok, koncertezek, ahol leugrálok néha 1 kg-t is a másfél óra alatt és egészségesen táplálkozom.
Így tartom formában magam.

Ui.
Az arcommal, nevemmel visszaélőknek;
Hosszú az Úristen keze.
Mindenkit utolér”

– írta Rúzsa Magdi, akiről már ezek alapján is kiderült, hogy nem érdemes vele szórakozni, hiszen ha kell, akkor kőkeményen odacsap, és most is pontosan erre készül.

Az biztos, hogy a csalók nem fogják megköszönni, amit kapni fognak az énekesnőtől, hiszen rettenetes, hogy így, az engedélye nélkül, a nevével reklámoznak valamit – ennek pedig valószínűleg jogi következményei lesznek.

Itt látható Rúzsa Magdi eredeti kiírása a botránnyal kapcsolatban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás