promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kórházba került a születésnapos Benkő László
Borítókép:  Benkő László / MTI (Nagy Lajos) via life.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A legendás Omega billentyűse, Benkő László olyan rosszul lett a 77. születésnapján, hogy komoly beavatkozást kellett elvégezni rajta a kórházban.

Benkő Lászlón nagyjából két hete hajtottak végre életmentő műtétet, miután a korábbi daganatos betegségére szedett rengeteg gyógyszer miatt bevérzett a gyomra és a torka. Úgy tűnt, hogy egy kicsit jobban van az Omega billentyűse, és nagyban készültek a 77. születésnapjára, de végül nem jött össze a buli, hiszen ismét rosszul lett a legendás zenész.

A Ripost írja, hogy Benkő László csütörtökön már nem érezte jól magát, de péntekre olyan súlyos lett az állapota, hogy a fulladás miatt orvosi beavatkozásra volt szüksége. A fia, Benkő Balázs így élte át a történteket:

„Apu csütörtök délután érezte, hogy valami nincs rendben [...] Amikor lefeküdt pihenni, alig kapott levegőt. Szó szerint fuldoklott, ezért bement a kórházba, ahol azonnal benntartották. Kiderült, hogy súlyosan bevizesedett a tüdeje, ezért péntek délelőtt, pont a születésnapján már tolták is be a műtőbe és leszívták a folyadékot. Rákötötték egy gépre, hogy kapjon elég levegőt. Azt mondják, ez rutin beavatkozásnak számít, de nyilván számunkra ez sokkal ijesztőbb és bosszantó is, mivel ez is azért történt, mert korábban túlgyógyszerezték. Most csak abban bízom, hogy gyorsan túl lesz ezen és hazaengedik. Az orvosok szerint ha sikerül az összes folyadékot eltávolítani, a későbbiekben ez már nem ismétlődhet meg.”

A család jelenleg is nagyon aggódik a sztárért, hiszen az utóbbi időszak mindenki számára elég megterhelő volt. Reménykednek benne, hogy Benkő László hamar jobban lesz, és bepótolhatják a 77. születésnapi összejövetelt, hogy végre mindenki tudjon egy kicsit lazítani a jeles alkalmat ünnepelve.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás