promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szívrohamot kapott a Queen legendás gitárosa
Borítókép:  Brian May / Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Queen egyik alapító tagja, Brian May negyven percen keresztül érezte az erős mellkasi fájdalmakat, mikor az orvosa azonnal a kórházba szállította.

Brian May már 55 éve van a pályán, és nélküle meg sem született volna a világ valaha volt egyik legsikeresebb bandájának számító Queen. Igaz, hogy Freddie Mercury hangja volt az, ami elvarázsolta a rajongók szívét, de Brian May is legalább annyira közrejátszott a sikerben. A gitáros pár hete elszakította a farizmát, és úgy látszik, hogy az csak a kezdete volt a szörnyűségeknek.

A 24 vette észre, hogy Brian May kirakott egy videót, amiben elmeséli az egész esetet. Minden úgy kezdődött, hogy hatalmas fájdalmakkal küzdött, és azt hitték, hogy csak a fent említett, kertészkedés közben elszenvedett sérülése miatt van.

Végül kiderült, hogy ennél jóval komolyabb a baj, sőt utána kapott is egy kisebb szívrohamot, ahol negyven percen keresztül fájt a mellkasa, a karja, és rengeteget izzadt, ezért az orvosa egyből elszállította őt a kórházba.

Ott egy beavatkozással sikeresen kezelték őt, és szerencsére mára elmúlt a fájdalom jelentős része. Brian May mindenkit megnyugtatott, hogy jól van, és még egy szívroham sem képes őt megállítani abban, hogy tovább tolja a rockot. Azt azért elmondta, hogy szerinte mindenkinek érdemes lenne megvizsgáltatnia magát, mert manapság már csodákra képes az orvostudomány.

Itt lehet megnézni a felvételt, ahol őszintén beszél az utóbbi időszak megpróbáltatásairól:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás