Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jason Derulo megpróbált legyűrni 22 hamburgert

Jason Derulo megpróbált legyűrni 22 hamburgert

Színes

Jason Derulo megpróbált legyűrni 22 hamburgert

Színes

BTP 07:37

Az amerikai énekes ünneplésnek szánta, de hányás lett belőle.

Jason Derulo nagyon ügyesen próbálja megfogni a fiatalokat, és már 22 millió követőt tudott összeszedni a TikTokon. Az énekestől nem áll távol a „gyors” kajálás, mivel a múltkor egy fúrógépre húzott rá egy cső kukoricát, és próbálta megenni. Utána mehetett a fogorvoshoz egy kis beavatkozásra.

@jasonderulo

Don’t try this

original sound - jasonderulo

A 22 millió követőt szintén egy őrültséggel ünnepelte meg, ezért rendelt magának 22 darab extra méretű hamburgert, és ezeket próbálta legyűrni. Mivel Derulo nem tapasztalt nagyevő, így a videót tényleg csak erős idegzetűeknek ajánljuk, és ha lehet, ne evés közben nézzétek meg.

Nem mindenki tudja ezt úgy csinálni, mint Adam Richman, aki ugyebár a Fald fel Amerikát sorozattal szerzett magának hírnevet, és tényleg teljesítette szinte az összes kajás kihívást az Egyesült Államokban.

Derulónak a kilencedik hamburger után jött a mélypont, de a szünet utána folytatta, aminek hányás lett a vége. Aztán csak el tudott pusztítani 19 hamburgert a 22-ből, szóval nem maradt szégyenben. Sokaknak még az is csoda, hogy kilencet meg bírt enni.

Borítókép: Jean-Baptiste LACROIX / AFP