Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Pap Dorci megmutatta szerelmét, vele jött össze

Pap Dorci megmutatta szerelmét, vele jött össze

Színes

Pap Dorci megmutatta szerelmét, vele jött össze

Színes

Helmeczi Benjamin 13:50

Pap Dorci végre megmutatta új barátját, így most mindenki láthatja, kivel jött össze az Exatlon Hungary egykori versenyzője.

Pap Dorcit még mindig nagyon sokan támadják az Exatlon Hungary-ben látott dolgai miatt, többen megfenyegették, sőt volt, aki patkánynak nevezte őt.

Dorci igyekszik ezeket figyelmen kívül hagyni, és inkább a párkapcsolatával foglalkozik. Adu László ugyanis nemrég elárulta, hogy az egyik ismerősével jött össze a fiatal lány, de mind ez idáig nem derült ki, kivel.

Dorci aztán egy olyan képet posztolt az Instagram-oldalára, amin valakinek a kezét fogja, de még mindig nem tudtuk meg, hogy kiről van szó.

„Mint látjátok a képen, valaki fogja a kezem. Elárulok nektek valamit. Szerelmes vagyok!”

– írta a képhez Dorci.

Legutóbbi posztjában viszont végre megmutatta szerelmét, akivel mint kiderült, még Dominikán ismerkedtek meg, és jöttek össze, hiszen miután Dorci kiesett a versenyből, boldogan motorozgattak a szigeten.

„Itt már nem voltam versenyben. Itt már nem volt mi közénk álljon. Végre együtt lehettünk, és ezt gyorsan ki is használtuk! Hát Ő az én Szerelmem!”

– írta a videó mellé a lány.

Dorci és barátja, Yilmaz Ümitcan először a Tényeknek beszéltek a kapcsolatukról. Elmondásuk szerint már a kezdetek óta szemezgettek egymással, de a verseny miatt nem alakulhatott ki komolyabb viszony köztük. Most viszont semmi sem állhar a szerelmük útjába.

Borítókép: TV2