promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pap Dorci megmutatta szerelmét, vele jött össze
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pap Dorci végre megmutatta új barátját, így most mindenki láthatja, kivel jött össze az Exatlon Hungary egykori versenyzője.

Pap Dorcit még mindig nagyon sokan támadják az Exatlon Hungary-ben látott dolgai miatt, többen megfenyegették, sőt volt, aki patkánynak nevezte őt.

Dorci igyekszik ezeket figyelmen kívül hagyni, és inkább a párkapcsolatával foglalkozik. Adu László ugyanis nemrég elárulta, hogy az egyik ismerősével jött össze a fiatal lány, de mind ez idáig nem derült ki, kivel.

Dorci aztán egy olyan képet posztolt az Instagram-oldalára, amin valakinek a kezét fogja, de még mindig nem tudtuk meg, hogy kiről van szó.

„Mint látjátok a képen, valaki fogja a kezem. Elárulok nektek valamit. Szerelmes vagyok!”

– írta a képhez Dorci.

Legutóbbi posztjában viszont végre megmutatta szerelmét, akivel mint kiderült, még Dominikán ismerkedtek meg, és jöttek össze, hiszen miután Dorci kiesett a versenyből, boldogan motorozgattak a szigeten.

„Itt már nem voltam versenyben. Itt már nem volt mi közénk álljon. Végre együtt lehettünk, és ezt gyorsan ki is használtuk! Hát Ő az én Szerelmem!”

– írta a videó mellé a lány.

Dorci és barátja, Yilmaz Ümitcan először a Tényeknek beszéltek a kapcsolatukról. Elmondásuk szerint már a kezdetek óta szemezgettek egymással, de a verseny miatt nem alakulhatott ki komolyabb viszony köztük. Most viszont semmi sem állhar a szerelmük útjába.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás