Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Titokban megszületett Iggy Azalea első gyermeke

Titokban megszületett Iggy Azalea első gyermeke

Színes

Titokban megszületett Iggy Azalea első gyermeke

Színes

Baranyecz János 22:22

Szinte hihetetlen, de Iggy Azalea valahogy sikeresen eltitkolta a nyilvánosság elől, hogy megszületett az első gyermeke Playboi Cartitól.

Iggy Azalea egy világhírű előadó, aki főleg a „Fancy”, illetve a „Black Widow” című slágereiről ismert, amik elképesztően sok megtekintést produkáltak a YouTube-on. 2018-ban jött össze a Playboi Carti nevű rapperrel, és úgy látszik, hogy nagy köztük a harmónia, mivel a 24 észrevette, hogy sztár most mindenkit meglepett egy hatalmas örömhírrel, amire tényleg senki sem számított.

„Van egy fiam.
Vártam a tökéletes időpontra, hogy elmondhassam, de úgy érzem, ahogy telik az idő, úgy realizálódik bennem, hogy mindig izgulni fogok, mert egy ilyen hatalmas hírt osztok meg a világgal.
Nem szeretném őt a nyilvánosság elé tárni, de szerettem volna tisztázni, hogy nem titkolom őt, és nincsenek rá szavak, hogy mennyire szeretem”

– írta Iggy Azalea a közösségi oldalán.

Még azt is titok fedi, hogy pontosan mikor született a kisfiú, illetve mi a neve, és ez elég meglepő.

Ilyenkor a sztárok mindig világgá kürtölik a csodás eseményt, de úgy látszik, hogy az anyaság Iggy Azalea életében eléggé megváltoztatott pár dolgot. Ő inkább ezt a nyugodtabb, érettebb megoldást választotta, bár valószínűleg hamarosan újabb információk fognak kiderülni a babáról.

Borítókép: Iggy Azalea / Britta Pedersen / DPA / AFP