Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szabó Győzőék 2500 adag ételt vittek a rászorulóknak

Szabó Győzőék 2500 adag ételt vittek a rászorulóknak

Színes

Szabó Győzőék 2500 adag ételt vittek a rászorulóknak

Színes

Baranyecz János 13:13

A mi kis falunk egykori sztárja, Molnár Áron és Szabó Győző az utóbbi hetekben összesen 2500 adag ételt vittek többek között a Hős utcában élő rászorulóknak, akik nagyon hálásak voltak.

Az utóbbi időben rengeteg családnak lett nehezebb a sorsa, és volt, ahol a napi betevő is komoly veszélybe került. A népszerű színész, Szabó Győző, és A mi kis falunk egykori Matyija, Molnár Áron úgy döntöttek, hogy segítséget nyújtanak a rászorulóknak, a jótékonykodásuk pedig sokak életét könnyítette meg.

A Blikk írja, hogy Molnár Áron éppen a Reggeliben vendégeskedett, mikor elárulta, hogy a Toxikomák Konyha kezdeményezésére öt héten keresztül összesen 2500 adag meleg ételt, gyereknapon pedig 4715 palacsintát juttattak el például az elég balhésnak titulált Hős utcában élő rászorulók számára, akik igaz, hogy az elején kicsit bizalmatlankodtak, de a végére könnyes lett a búcsú:

„Nem értették a helyiek, mi ez az egész, bizalmatlanok voltak az elején. Aztán elfogadtak minket, de mi is sokat kaptunk tőlük. Megdöbbentő, hogy mennyi csodálatos gyermek, csiszolatlan gyémánt van ott. Győző motorozni vitte a gyerekeket, én pedig rappelni tanítottam őket. Az utolsó nap, amikor vittük az ebédet, a ház belső udvarán egy molinó volt felhúzva, amire azt írták a lakók, hogy „Köszönjünk”, sőt, még egy dalt is énekeltek nekünk. Mi úgy elsírtuk magunkat, mint a gyerekek”

Molnár Áron azt is megemlítette, hogy Szabó Győzővel a határon túl is segítséget nyújtottak, és fantasztikus érzés volt jót tenni az emberekkel. A két színész hatalmas szívről tett tanúbizonyságot, és valószínűleg további hírességeket inspiráltak arra, hogy hasonló módon támogassák a rászorulókat.

Borítókép: Molnár Áron és Szabó Győző / blikk.hu (Fuszek Gábor)