Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vasvári Vivien egy szál bikiniben pózol rajongóinak – fotó

Vasvári Vivien egy szál bikiniben pózol rajongóinak – fotó

Színes

Vasvári Vivien egy szál bikiniben pózol rajongóinak – fotó

Színes

Helmeczi Benjamin 21:31

Elindult a lájkverseny Vasvári Vivien közösségi oldalán: a napokban eldől, hogy a követői a pikáns vagy a cuki tartalmakat kedvelik inkább.

Nagyon sokan már a nyári melegre, a strandidőre, és a nyaralásra készülnek. Tóth Andi nemrég egy lézeres kezelésen vett részt, hogy sima lábakkal napfürdőzhessen majd a tengerparton. Mindehhez persze egy elég intim fotót készített.

Vasvári Vivien is már nyári öltözékbe vágta magát a Balatonon, rajongói nagy örömére egy szál bikiniben pózol egy hajón, háttérben pedig a mindig gyönyörű „magyar tenger”.

Abban az összes kommentelő egyetért, hogy Vivien fantasztikus formában van, de úgy tűnik, nem a pikáns fotókat szeretik jobban a követői.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Végre megérkezett a nyár és vele együtt a @swap_underwear 2020-as fürdőruha kollekciója is! Nemcsak gyönyörű színek közül tudtok választani, de a fazonok között mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt! Sokunknak ismerős lehet a probléma, hogy alul és felül nem egyforma a méretünk, és emiatt nehezen találunk magunknak megfelelő fürdőruhát! Képzeljetek!! A SWAP-nél az alsó és a felső mérete is külön-külön válaszható! Sőt, ha úgy tetszik variálhatod és választhatsz akár több felsőt egy alsóhoz, vagy fordítva! Érdemes alaposan tanulmányozni a webshopot, és garantálom, nem távoztok onnan üres “kosárral”! Most a “VIVI10” kóddal 10% kedvezményt kaptok! #reklám #vasvarivivien #balaton #today #summer #love #happy #wiwkoo #body #swapunderwear

Wiwkoo (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

Legalábbis az a képe, amit a bikinis bejegyzése után néhány órával később posztolt ki, nagyobb sikert ért el, hiszen egy aranyos, kiscipős kutyussal együtt szerepel rajta.

Az biztos, hogy ezeket a képeket nézve sokakban felmerül, hogy ha nem is egy hétre, de legalább egy napra leutazik a Balatonra, és megmártózik a tó vizében. Az eddigi felmérések szerint a magyar emberek idén amúgy is szívesebben szerveznének nyaralást belföldre, mint külföldre.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Wiwkoo (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

Borítókép: Femina