promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Seherezádé mellvillantós képpel lepte meg követőit – fotó
Borítókép:  WorldwideMusicFactory
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egykori villalakó, VV Seherezádé nemrég a Balatonról posztolt egy szexi, mellvillantós képet.

Nagy Vivien, vagy ahogy csak az ország ismeri őt, VV Seherezádé a ValóVilág 5. Szenvedélyes nők kategóriából jutott be a versenybe. Akik követték a műsort, tudhatják, hogy a széria kiesői gyakran meséltek arról, hogy a lány alig eszik pár falatot, ügyelve ezzel az alakjára.

A ValóVilágban egészen a dobogó harmadik fokáig menetelt, ezzel megszerezte a First Lady-nek járó címet. A valóságshow után rengeteg felkérést kapott közönségtalálkozókra, ezzel pedig ő lett a ValóVilág 5. legnépszerűbb szereplője.

2012-től aztán lemezlovasnak állt DJ Seherezádé néven, később pedig kipróbálta magát a divat világában, mostanában pedig táplálkozási tanácsadóként tevékenykedik. Ha csak felmegy az ember Seherezádé közösségi oldalára, láthatja, hogy a fiatal nő még mindig odafigyel külsejére, és büszkén mutogatja is magát rajongóinak.

Legutóbb egy csodás balatoni panorámával a háttérben készült képet posztolt, de a szem rögtön Seherezádé kebleire szegeződik, amiket a rózsaszín, pöttyös ruhája szépen kihangsúlyoz. Seherezádé 16 évesen döntötte el, hogy mellnagyobbításra fog gyűjteni, amibe nagyon sokat adott bele akkori párja, Claudio is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Nekem a Balaton a ....Ma már itthon vagyok Csajok és várom a jelentéseket

Seherezade Vivien Nagy (@seherezadenay) által megosztott bejegyzés,

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás