promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vége: válik a feleségétől Papp Gergő
Borítókép:  Papp Gergő / blikk.hu (Fuszek Gábor)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Pimaszúrként elhíresült műsorvezető, Papp Gergő mindenkit meglepett, mikor bejelentette, hogy sokévi házasság után elválik a feleségétől.

A Blikk írja, hogy az RTL Klub népszerű műsorvezetője, Papp Gergő, vagyis Pimaszúr éppen az RTL Reggeli című műsorában volt, mikor megtörte a megszokott ritmust, és egy kicsit személyesebb témát vett elő, ami nem csupán őt, de a feleségét is érinti. Ezzel nemcsak a nézőket, hanem a társát, Kiss Ramónát is meglepte, hiszen valóban egy komoly dologról van szó.

Papp Gergő elárulta, hogy 17 év házasság után elválik egykori szerelmétől, Judittól, akivel egy közös gyermekük született.

Eddig titkolták a dolgot, de most kiderült, hogy az utóbbi években elhalványultak az érzelmek, és már 2,5 éve külön laknak. Pimaszúr elmondása szerint a kapcsolatukat az őszinteség, és a korrektség jellemzi, így sikerült mindent megbeszélniük, ráadásul pár hónapja mind a ketten megtalálták a boldogságot egy másik ember oldalán.

Papp Gergő maga akarta közölni ezt az emberekkel, mivel nem szerette volna, hogy egy „pletykaújságból” tudják meg a dolgot, ezért inkább ő mesélte el az egészet a saját szavaival, hogy elkerülje a félreértéseket, és az esetleges rosszindulatú találgatásokat.

A döntés közös volt, és a fiúk, Ábel is jól fogadta, így szerencsére nincs feszültség a családban, és továbbra is remek a kapcsolat mindenki között. Ezt például az is bizonyítja, hogy az előző hétvégét közösen, ötösben töltötte a két pár, és a gyermek.

Itt lehet megtekinteni Papp Gergő vallomását:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás