promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gelencsér Timi kilépett az ajtón, és ez történt
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Exatlon Hungary szépséges riportere miután hazatért Magyarországra, hatósági karanténba került. Megmutatta, mi volt az első dolga, miután végre elhagyhatta otthonát.

Június 1-jén, hétfőn ért véget az Exatlon Hungary második évada. A női versenyzők közül Busa Gabi, míg a férfiak közül Böjte Dave vihette haza a 15 millió forintos fődíjat. Dave már elárulta, mire szeretné költeni a nyereményét, Gabi viszont még nem döntötte el; azt azonban megmutatta, milyen meglepetés érte őt a Budapest Nemzetközi Repülőtéren.

Bár a televízióban még csak néhány napja ért véget a verseny, mivel felvett adásokról van szó, nem titok, hogy a versenyzők és a stáb már egy ideje hazajöhetett Magyarországra, azonban a járványhelyzet miatt hatósági karanténba kellett vonulniuk.

Ugyanígy kellett cselekednie az Exatlon Hungary riporterének, Gelecsér Timinek is, aki az Instagram-oldalán osztotta meg gondolatait az elmúlt öt hónapról, amit Dominikán töltött.

„Az eleje nagyon nehéz volt... Rettenetesen izgultam minden egyes interjúnál, de a legnagyobb kihívást az jelentette, hogy ezt az izgulást ne mutassam sem a versenyzők sem a nézők előtt... Nyilván ez nem sikerült de minden nap nagyon igyekeztem... Természetesen kaptam hideget-meleget amit próbáltam helyén kezelni...”

Timinek nemrég járt le a kéthetes hatósági karantén, és mikor végre elhagyhatta az otthonát, első dolga volt, hogy letépje a kerítésről azt a bizonyos vörös matricát, majd boldogan szaladt ki az utcára.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A szabadulás pillanata... #hatóságikarantén #bakancslista

Tímea Gelencsér (@timella) által megosztott bejegyzés,

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás