Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Madonnának súlyosabb a sérülése, mint gondolták

Madonnának súlyosabb a sérülése, mint gondolták

Színes

Madonnának súlyosabb a sérülése, mint gondolták

Színes

BTP - 2020.06.03. 21:01

Szerinte átesett a koronavíruson, de a lába sem jött helyre az énekesnőnek.

Madonna jelenleg kifelé azt mutatja a rajongóknak, hogy minden rendben van. Újabban imádja az Instagramon felfedni a testét – előtte feneket, múltkor pedig már mellet is villantott a világnak.

A szinte meztelen képek ellenére elég sok csapás sújtja az énekesnőt. Madonna anno azt állította, hogy átesett a koronavíruson, amit a Madame X nevezetű turné párizsi állomásán kapott el.

Ott már eleve nem tudták megtartani a koncertet, és a későbbi előadásokat is le kellett mondani. Sok más vele fellépő művész megbetegedett, mert influenza-szerű tüneteket mutattak. Mivel csak gyorstesztet végeztek rajtuk, ez egyáltalán nem biztos, hogy koronavírus volt.

Az viszont biztos, hogy Madonna a párizsi fellépésen térdszalagszakadást szenvedett. Amúgy is közeledett a koncert-stop a járvány miatt, de az orvosa nem is engedte volna színpadra állni az énekesnőt. Akkor Madonna szintén leírta közleményben, hogy pihennie kell néhány napot.

Úgy néz ki, hogy az énekesnő a villantós képekkel csak a látszatot próbálja fenntartani, mivel egyáltalán nincsen jól. Madonnáról most nem beállított kép készült, hanem azt lehet látni, ahogyan egy mankóval menetel kifelé egy londoni kórházból. Itt két fotó is készült róla. 

Ha Madonna még mindig nem jött helyre az akkori sérüléséből, akkor nagy lehet a baj, de a rajongók persze azt is beszélték, hogy lehet valami újat szerzett. Bárhogy is történt, a mankó a társa lesz az énekesnőnek egy darabig, és ebből nem lesz táncolás a színpadon, de még a próbákon sem.

Borítókép: TOBIAS SCHWARZ / AFP

Legolvasottabb hírek