promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csak egy kis kolbász, és kenyér kell Tóth Gabi boldogságához
Borítókép:  Tóth Gabi / ripost.hu (Markovics Gábor)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi kirakott magáról egy 10 évvel ezelőtti képet, amin láthatjuk, hogy a kolbász, és a kenyér mindig csodákra képes.

Tóth Gabi jelenleg otthon van a szerelmével, Krausz Gáborral, és a pici babájukkal, Hannarózával. Nagyon boldogok így együtt, bár az énekesnő sajnos hajlamos néha a lelkére venni az idegenektől érkező támadásokat. Mostanában elég sok helyen láthattuk a sztárt, és ez van, akinek nagyon nem tetszik, szóval nem egyszerű Tóth Gabinak.

Viszont volt olyan idő az énekesnő életében, amikor ennél jóval könnyebb volt megtalálnia a felhőtlen örömöt. Egy most kirakott képe alapján 10 évvel ezelőtt, Tapolcán nem kellett neki sok minden ahhoz, hogy beengedje a lelkébe a nyugalmat. Sőt, konkrétan elég volt hozzá a friss kenyér, meg egy kis finom kolbász is.

„10 éve.. ebben a képben ott van minden.. Tapolca, kolbász, frissen sütött kenyér... azóta sem változott túl sok minden. Amint az a csendélet is mutatja, imádom a luxust”

– nosztalgiázott viccelődve Tóth Gabi, akire ezek szerint még most is jó hatással vannak az igazi magyaros finomságok, és ezzel elég sokan vagyunk még így. Jöhet akármilyen gourmet falat, néha van, hogy a zsíroskenyérnél nincs fejedelmibb étel.

Itt lehet megtekinteni az énekesnő boldogan vigyorgó, dézsmáló képét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás