promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy a baj: Tóth Gabi pszichológushoz fordult
Borítókép:  Tóth Gabi / velvet.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A népszerű énekesnő akkorát csalódott a barátaiban, hogy hosszú ideig ez volt a téma a lélekgyógyásznál.

Tóth Gabi a koronavírus-járvány miatt most sokakhoz hasonló módon otthon van, és a férjével, Krausz Gáborral, illetve a közös babájukkal, Hannarózával tölti a bezárt hétköznapokat. A #maradjotthon című reality műsorban mi is betekintést nyerhettünk az életükbe, ahol kiderült, hogy mondhatni elég érzékeny a sztár.

Talán ezért sem meglepő, hogy milyen hatalmasat csalódott Tóth Gabi azokban a barátaiban, akik egyből felszívódtak, amint terhes lett. A 24.hu vette észre, hogy a sztár az egyik blogbejegyzésében megosztotta gondolatait a témával kapcsolatban, amiből kiderül, hogy pszichológus segítségét kérte, hogy túl tudjon lendülni a történteken:

„Számomra a legnagyobb meglepetést a barátok visszajelzései okozták. Pontosabban: a vissza NEM jelzésük. Ugyanis a legtöbb barátunk akkor eltűnt, és azóta sem hallottunk róluk. És nemcsak az én barátaimnak vélt emberek szívódtak fel teljesen, de Gábor cimboráinak zöme is kereket oldott. Ez teljesen letaglózott, mert korábban már hallottam olyan történeteket, hogy barátságok mennek tönkre, amikor valamelyik félnél gyerek lesz, de meg voltam róla győződve, hogy én kivétel vagyok. Nem vagyok. Ez később a pszichológusnál külön napirendi pont volt, mert nehezen tudtam feldolgozni. Gábort is megviselte.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás