promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Menedék: megérkezett Tóth Gabi és Pápai Joci közös dala az összefogásról
Borítókép:  Tóth Gabi és Pápai Joci / femina.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Sztárban sztár leszek! egykori mentorai hoztak nekünk egy új slágert, ami mögött komoly gondolatok és érzelmek állnak.

Tóth Gabi és Pápai Joci a TV2-n futó Sztárban sztár leszek! című vetélkedő mentorai, illetve zsűritagjai voltak, és valószínűleg elég jól összebarátkoztak, hiszen április 19-én este debütált a csatorna Neked énekelek című jótékonysági műsorában az új, közös daluk, aminek a „Menedék” címet adták. Pápai Joci így nyilatkozott a Borsnak a zene születéséről, és a benne rejlő gondolatokról:

„Megírtam egy csodálatos dal refrénjét és azt éreztem, hogy ehhez még egy nagyon érett, érzékeny lelkű ember kell, akinek nagy szíve van és komolyan veszi a jelenlegi társadalomban felmerülő kérdéseket. [...] Kijöttek belőlem bizonyos érzések, és amikor Gabinak átküldtem ezt a dalt, megkönnyezte és nagyon boldog voltam, hogy szívesen vállalta a felkérésemet. Maga a nóta nem egy tipikus „maradj otthon” szerzemény, mély érzelmekről, a hitről, kitartásról szól, és arról, hogy védenünk kell azokat, akiktől rengeteg támogatást, odaadást kaptunk gyerekkorunkban, hiszen tartozunk azzal a szüleinknek, nagyszüleinknek, hogy most nagyon figyelünk rájuk. Bár ez konkrétan nincs kimondva a számban, de az az idegen érzés is megfogható lesz, hogy még nem történt sokszor olyasmi, mint most, hogy a világ egy járvány miatt megakadt volna. Bízom abban, hogy ezzel az egyedi produkcióval tudunk adni egy kis erőt az embereknek ebben a nehéz időszakban.”

Tóth Gabi pedig úgy néz ki, hogy tökéletes választásnak bizonyult a dalhoz, így ne is húzzuk tovább az időt. Íme, a Menedék:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás