Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Cardi B egy aprócska bikiniben árulja el a szexi fotók titkát

Cardi B egy aprócska bikiniben árulja el a szexi fotók titkát

Színes

Cardi B egy aprócska bikiniben árulja el a szexi fotók titkát

Színes

Baranyecz János 04:40

A botrányhősnő, Cardi B nem nevezhető éppenséggel szégyenlősnek, és ezt most egy új videóval is bizonyítja, amiben felfedi a szexi, bikinis képek mögé rejtett igazi testét.

Mondjuk úgy, hogy elég karakteres egyéniségnek számít a világsztár előadó, Cardi B. Lehet vitázni a tehetségén, és azon, hogy mennyire idegesítő jelenség, de az biztos, hogy nem lehet csak úgy szó nélkül elmenni mellette. És ezt ő is pontosan tudja, éppen ezért ad nekünk mindig indokot arra, hogy beszéljünk róla, és ez természetesen most is így van.

Azt már szinte megszokhattuk, hogy Cardi B büszkén mutogatja a testét különböző szexi bikinikben, vagy esetenként konkrétan anyaszült meztelenül, de most kiderült, hogy szinte mindegyik képe mögött komoly titok lapul.

Cardi B elárulta, hogy mindig kőkeményen behúzza a hasát a fotókon.

Ez rengeteg modellnél bevált taktika, hiszen szinte mindenkinek az a célja, hogy előnyös kép készüljön róla, amire csorgathatják a nyálukat a rajongók. Cardi B pedig most fogta magát, és demonstrálta a jelenséget egy bikinis videóval, amiben őszintén, félelmet nem ismerve mutatta meg nekünk, hogy mi is történik a pocakkal egy szexi fotó kedvéért:

Tényleg elég bátor volt Cardi B, hogy önkéntesen lerántotta a leplet magáról, itt pedig megtekinthetjük a végterméket, ami nem más, mint egy figyelemfelkeltő, csábító kép:

Borítókép: Cardi B / Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP