promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brooke Shields még mindig jól néz ki bikiniben
Borítókép:  Craig Barritt / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az 54 éves színésznő azért jó pár évet letagadhat a korából.

Az amerikai modell és színésznő, Brooke Shields a nyolcvanas években volt igazán a csúcson. A világ legelbűvölőbb tinijeként emlegették, a kislányok róla mintázott babákkal játszottak és a világ összes híres magazinjának címoldalán pózolt.

A színészkedéssel azért voltak bajai. Leghíresebb szerepe A kék lagúna volt, ott is szinte mindent levetett, bár hosszú haja mindent el is takart. Figyelni kellett a korhatár miatt, csak a nyolcvanas években járunk. Utána is rengeteg alkotásban szerepelt, de a többség csak Arany Málna-díjakat hozott neki, ami ugyebár az Oscar-díj ellentéte, amit a legrosszabb alakításokért osztogatnak.

Shields ezen a vasárnapon lesz 55 éves, szóval előre is boldog születésnapot neki. A modell Instagramon villantotta meg alakját a nagyvilágnak, hogy még mindig formában tud maradni ennyi idősen is.

„Nagyon büszke vagyok a testemre, és két gyermek után is jól érzem magam a bőrömben. Nem volt nagyon időm edzeni, de a karantén alatt újra belevágtam. Főleg azért, hogy ne essek depresszióba. Akár heti négyszer is tréningezek”

- mondta a Fox Newsnak Shields.

A színésznő hátulról, és elölről is megmutatta magát, szóval tudunk váltogatni a képek között. Hátulról valóban még mindi úgy néz ki, mint egy 20 éves.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás