promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így búcsúzik Opitz Barbi Petics Kristóftól
Borítókép:  24.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egész országot megrendítette a hír, hogy néhány napja holtan találták a 2016-os X-faktor versenyzőjét, Petics Kristófot Újfehértó egyik tavának vízében.

A fiatalember halálhíre teljesen összetörte egykori pártfogóját, MC Hawert, és Tóth Andit is, aki könnyes szemmel, megható üzenettel búcsúzott barátjától.

Nemrég az X-faktor hatodik szériájának győztese, Opitz Barbi is megszólalt a közösségi oldalán. A fiatal énekesnő a 2016-os verseny kezdete óta ismerte, és kedvelte Kristófot, szoros barátság alakult ki köztük.

„Nyugodj békében Petics Kristóf! Felfoghatatlan, ami történt..2016-ban az X Faktor alkalmával ismertem meg Kristófot, aki egy különleges, intelligens, tehetséges, mély érzelemvilágú fiú volt. Az első hozzám szólása az volt, "Te fogod megnyerni ezt a versenyt!" Szavai számomra nagyon sokat jelentettek. Velem az első perctől kezdve tisztelettudóan, kedvesen viselkedett. Mindvégig nekem szurkolt, miután neki el kellett hagynia a versenyt. Versenytársaim közül egyedül Ő tartotta velem a kapcsolatot. Volt, hogy együtt mentünk színházba. Volt amikor panaszkodott, hogy az emberek nem fogadják el olyannak amilyen.. Lázongó volt, kereste helyét a világban. Sok mindenbe belefogott, egy dalt is írt nekem, de nem küldte el sajnos. Szeretett volna meghívni a születésnapjára is... Nagyra tartott engem, és én is nagyra tartottam őt..Könnyek között és nehezen tudom elfogadni, hogy ő nincs már...Isten nyugosztaljon Kristóf!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás