Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Melltartó nélkül kapták le Justin Bieber feleségét – fotó

Melltartó nélkül kapták le Justin Bieber feleségét – fotó

Színes

Melltartó nélkül kapták le Justin Bieber feleségét – fotó

Színes

Helmeczi Benjamin 04:40

A most 23 éves modell és Justin Bieber még 2018-ban, a legnagyobb titokban kötötték össze az életüket New York-ban, majd egy évvel később, 2019 szeptemberében az észak-karolinai Palmetto Bluff-ban megismételték a ceremóniát.

A sztárpár azóta boldogan él egymással, és a lesifotósok folyton a nyomukban vannak, hátha sikerül néhány szokatlan, pikáns képet készíteni róluk.

Nemrég például Beverly Hills-ben sikerült lencsvégre kapni a gyanútlan modellt, aki smink és melltartó nélkül mutatkozott az utcán. Bár festés nélkül már többször is láthattuk Hailey-t, hiszen az Instagram-oldalára is több olyan képet posztolt már, amin természetes szépségként pózolt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

happy hb

Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) által megosztott bejegyzés,

Az azonban tényleg szokatlan, hogy a fiatal feleség melltartó nélkül sétálgatna az utcán, éppen ezért teljesen érthető, hogy miért robbant fel az internet a kép miatt.

Hailey Baldwin 2014-ben robbant be a köztudatba a Topshop modelljeként, majd később reklámozta a Guess-t, a H&M-et, a Fendit és a Carolina Herrara-t is, de saját ruhakollekciót is tervezett már a Tommy Hilfigernek. Jelenleg a Dsquared arca és a Bare Minerals szépségnagykövete.

Borítókép: Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP