Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Elárverezik Jennifer Aniston meztelen képét

Elárverezik Jennifer Aniston meztelen képét

Színes

Elárverezik Jennifer Aniston meztelen képét

Színes

Baranyecz János 08:08

A Jóbarátok sztárja, Jennifer Aniston a legendás fotós, Mark Seliger ikonikus képén pózol meztelenül, amit ráadásul most bárki megkaparinthat.

Jennifer Aniston a Jóbarátok című sorozattal robbant be igazán a köztudatba, azóta pedig egyenesen meghódította Hollywoodot romantikus-vígjátékaival. Rengetegszer bizonyította már tehetségét, de az emberek mégis azon vannak igazán megrökönyödve, hogy simán letagadhatna az életkorából 15-20 évet, annyira jól tartja magát a világsztár.

A színésznő szépsége sok helyen téma, annak idején pedig az ismert fotósnak, Mark Seligernek köszönhetően meztelenül is láthatták őt a rajongók egy mára már ikonikusnak nevezhető képen. A Life találta, hogy a művész most a koronavírus-járványra való tekintettel, jótékonysági céllal fogja elárverezni a Jóbarátok sztárjának szexi fotóját, amit itt lehet megtekinteni:

De nem csupán Jennifer Anistont sikerült lekapnia Mark Seligernek, hiszen többek között Tom Hanks, Leonardo DiCaprio, Billie Eilish, Barack Obama, Reese Witherspoon és Snoop Dogg is szerepel a járvány elleni küzdelmet segítő, RADArt4Aid nevű aukción, ahol a teljes bevételt az érintett jótékonysági szervezetek fogják megkapni.

Itt lehet megtekinteni a többi képet:

Borítókép: Jennifer Aniston / GREGG DEGUIRE / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP