promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Koronavírusos lett Andrea Bocelli és családja
Borítókép:  Andrea Bocelli / Vladimir Pesnya / Sputnik / Sputnik via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A világhírű énekes, Andrea Bocelli is elkapta a hírhedt koronavírust, ráadásul a felesége, és a gyermekei is megbetegedtek.

Andrea Bocelli hangja az egész világon ismert, hiszen a tenor napjaink egyik meghatározó előadója. Rengeteg rajongóval rendelkezik, akik sajnos elég rossz hírt kaptak, ugyanis az ANSA információi alapján az Index azt írja, hogy a sztár is elkapta az embereket rettegésben tartó betegséget, és koronavírusos lett, ráadásul az egész családja megbetegedett.

Mint kiderült, március 10-én állapították meg Andrea Bocellinél a koronavírust, pedig nem voltak komolyabb tünetei, csak egy kis láz jelentkezett nála. Azóta már szerencsére mindannyian meggyógyultak, így nem végződött tragédiával a megbetegedés, szóval nem kell aggódnunk, a világsztár, és a családja is jól vannak.

Az énekes annyira jól érzi magát, hogy kedd reggel el is ment vérplazmát adományozni Pisa egyik kórházába, hogy ezzel is támogassa a koronavírus-járvány elleni harcot, szóval ő is Tom Hanks útjára lépett, aki szintén ezzel segítette a kutatásokat.

Andrea Bocelli amúgy a megbetegedése után nagyjából egy hónappal, április 12-én adott egy koncertet a milánói dómban, ahol nem volt közönség, de az interneten élőben közvetítették. Az adás során volt, hogy egyszerre 2,8 millió ember hallgatta az előadást, mára pedig már 40 milliónál is több megtekintést ért el a fellépésről készült felvétel.

Itt lehet megtekinteni Andrea Bocelli látványos koncertjét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás