Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Koronavírusos lett Andrea Bocelli és családja

Koronavírusos lett Andrea Bocelli és családja

Színes

Koronavírusos lett Andrea Bocelli és családja

Színes

Baranyecz János 13:13

A világhírű énekes, Andrea Bocelli is elkapta a hírhedt koronavírust, ráadásul a felesége, és a gyermekei is megbetegedtek.

Andrea Bocelli hangja az egész világon ismert, hiszen a tenor napjaink egyik meghatározó előadója. Rengeteg rajongóval rendelkezik, akik sajnos elég rossz hírt kaptak, ugyanis az ANSA információi alapján az Index azt írja, hogy a sztár is elkapta az embereket rettegésben tartó betegséget, és koronavírusos lett, ráadásul az egész családja megbetegedett.

Mint kiderült, március 10-én állapították meg Andrea Bocellinél a koronavírust, pedig nem voltak komolyabb tünetei, csak egy kis láz jelentkezett nála. Azóta már szerencsére mindannyian meggyógyultak, így nem végződött tragédiával a megbetegedés, szóval nem kell aggódnunk, a világsztár, és a családja is jól vannak.

Az énekes annyira jól érzi magát, hogy kedd reggel el is ment vérplazmát adományozni Pisa egyik kórházába, hogy ezzel is támogassa a koronavírus-járvány elleni harcot, szóval ő is Tom Hanks útjára lépett, aki szintén ezzel segítette a kutatásokat.

Andrea Bocelli amúgy a megbetegedése után nagyjából egy hónappal, április 12-én adott egy koncertet a milánói dómban, ahol nem volt közönség, de az interneten élőben közvetítették. Az adás során volt, hogy egyszerre 2,8 millió ember hallgatta az előadást, mára pedig már 40 milliónál is több megtekintést ért el a fellépésről készült felvétel.

Itt lehet megtekinteni Andrea Bocelli látványos koncertjét:

Borítókép: Andrea Bocelli / Vladimir Pesnya / Sputnik / Sputnik via AFP