promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Öngyilkos lett az X-Faktor egykori énekese, Petics Kristóf?
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

„Bár az sem kizárt, hogy bekattant és öngyilkos lett, hiszen nem titok, hogy voltak pszichés problémái is" – mondta  az Újfehértón egy tóba fulladó, egykori X-Faktor énekesről, Petics Kristófról egy közeli ismerőse.

Ahogy arról beszámoltunk, először MC Hawer, mulatós sztár osztotta meg közösségi oldalán a hírt, hogy meghalt a 2016-os X-Faktor versenyzője, Petics Kristóf. Az énekes holttestét Újfehértón egy tó vizében találták meg. 

Petics Kristóf a 2016-os X-Faktorban vett részt, ő volt az az énekes, akinek még az élő adások előtt távoznia kellett. Az újfehértói fiatalember egy szórakozóhelyen verekedésbe keveredett, az RTL Klub pedig kirúgta a műsorból. Ennek ellenére a vad és féktelen életet élő fiatalember GIL (Gilbert In Love) nevet viselő zenekarával készült arra, hogy egyszer országos hírnevet szerez magának. A rendőrség egyelőre még vizsgálja a történteket, de a Bors úgy tudja, a lába beszorult egy farönkbe, ez okozhatta a vesztét. 

A Ripost pedig megszólította Petics Kristóf egyik közeli ismerősét, aki elárulta, hogy az énekes furcsa srác volt, de nem voltak ellenségei.

„Nekem az jutott eszembe, hogy talán valamilyen szer hatása alatt lehetett és bódultan eshetett a vízbe. Bár az sem kizárt, hogy bekattant és öngyilkos lett, hiszen nem titok, hogy voltak pszichés problémái is. Furcsa ez az egész, mivel a tó talán hetven centi mély...”

Petics Kristóf ismerőse azt is elárulta, az elhunyt fiú édesanyja teljesen összetört. „Nem elég, hogy elvesztette a fiát, de ő maga talált rá a vízben lebegő testére és ő húzta a partra. Azért indult a keresésére, mert szokatlan volt számára, hogy vasárnap reggel nem ért haza. Tudta, merre kell keresnie...” – tette hozzá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás