Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Mérges pókkal maratta meg magát három kisfiú, mert Pókemberré akartak válni

Mérges pókkal maratta meg magát három kisfiú, mert Pókemberré akartak válni

Színes

Mérges pókkal maratta meg magát három kisfiú, mert Pókemberré akartak válni

Színes

Helmeczi Benjamin 11:05

Három kisfiú egy fekete özveggyel maratta meg magát, mert azt remélték, hogy a pókcsípéstől olyan szuperképességeik lesznek, mint Pókembernek.

Valószínűleg nagyon sokan eljátszottak már a gondolattal, hogy milyen lenne szuperhősnek lenni. A legtöbb gyermek álma, hogy egyszer ő is Batman, Vasember, Amerika kapitány, vagy Pókember legyen, és pontosan emiatt kell nagyon odafigyelni rájuk, mert az ő fejükben még összemosódik a fantázia és a valóság. Erre figyelmeztet Virgilio Pietro, a bolíviai Egészségügyi Minisztérium Járványügyi osztályának vezetője is, aki nemrég egy egészen kivételes esetről számolt be.

LadBible nevű búlvárlap írta meg, hogy a bolíviai Chayantában egy nyolc, egy tíz, és egy tizenkét éves kisfiú maratta meg magát egy fekete özveggyel, hogy a pókcsípéstől olyan szuperképességekre tegyenek szert, mint a Marvel egyik népszerű és közkedvelt karaktere, Pókember.

A lap azt írja, hogy a gyerekek egy gallyal piszkálták a pókot, amíg az meg nem marta őket; a fekete özvegyről ugyanis tudniillik, hogy csak nagyon ritkán, és okkal támad az emberre. Mire az édesanyjuk észrevette, mi történt, a fiúk már a földön feküdtek.

Szerencsére a gyerekeket még időben sikerült kórházba szállítani, ahol megkapták a pókméreg elleni szérumot, és hamarosan jobban lettek.

Borítókép: LadBible