promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mérges pókkal maratta meg magát három kisfiú, mert Pókemberré akartak válni
Borítókép:  LadBible
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Három kisfiú egy fekete özveggyel maratta meg magát, mert azt remélték, hogy a pókcsípéstől olyan szuperképességeik lesznek, mint Pókembernek.

Valószínűleg nagyon sokan eljátszottak már a gondolattal, hogy milyen lenne szuperhősnek lenni. A legtöbb gyermek álma, hogy egyszer ő is Batman, Vasember, Amerika kapitány, vagy Pókember legyen, és pontosan emiatt kell nagyon odafigyelni rájuk, mert az ő fejükben még összemosódik a fantázia és a valóság. Erre figyelmeztet Virgilio Pietro, a bolíviai Egészségügyi Minisztérium Járványügyi osztályának vezetője is, aki nemrég egy egészen kivételes esetről számolt be.

LadBible nevű búlvárlap írta meg, hogy a bolíviai Chayantában egy nyolc, egy tíz, és egy tizenkét éves kisfiú maratta meg magát egy fekete özveggyel, hogy a pókcsípéstől olyan szuperképességekre tegyenek szert, mint a Marvel egyik népszerű és közkedvelt karaktere, Pókember.

A lap azt írja, hogy a gyerekek egy gallyal piszkálták a pókot, amíg az meg nem marta őket; a fekete özvegyről ugyanis tudniillik, hogy csak nagyon ritkán, és okkal támad az emberre. Mire az édesanyjuk észrevette, mi történt, a fiúk már a földön feküdtek.

Szerencsére a gyerekeket még időben sikerült kórházba szállítani, ahol megkapták a pókméreg elleni szérumot, és hamarosan jobban lettek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás