Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Rabosították Berki Krisztiánt

Rabosították Berki Krisztiánt

Színes

Rabosították Berki Krisztiánt

Színes

Promotions 09:39

Egy 2018-as autóbaleset miatt kellett újra rendőrségre mennie Berki Krisztiánnak, aki megborotválkozva és csokival érkezett a Budapesti Rendőr-főkapitányágra. Berkit rabosították az eljárás során.

Egy 2018-as ügy miatt kellett újra megjelennie a rendőrségen Berki Krisztiánnak. A celeb két éve egy BKK busz előzése után akart jobbra befordulni, amikor az a busz hátulról belement. Akkor a rendőrségi vizsgálat egyértelműen kimondta, hogy a buszsofőr volt a hibás. Most azonban Berki Krisztiánt gyanúsítottként idézte be a rendőrség, és újrakezdődött minden.

A gyanú szerint védencem a közúti közlekedés szabályait megszegve veszélyeztette mások testi épségét. Ennek a bűncselekménynek a büntetési tétele 1-től 3 évig tartó szabadságvesztés lehet. Csakhogy a BKK videófelvételét visszanézve azt láttuk, hogy a busz fékezés nélkül simán nekiment a védencemnek – nyilatkozta a Blikknek dr. Szilágyi Roland ügyvéd.

Az eljárás miatt rabosították Berki Krisztiánt, aki megborotválkozva és csokival érkezett a Budapesti Rendőr-főkapitányágra. Egyúttal úgy gondolja, a történtek mögött politikai szándék húzódik meg. „Számomra egyértelmű, hogy a Karácsony Gergely főpolgármester fennhatósága alá tartozó BKK a buszjegyemet sem tudja kifizetni, nemhogy a Bentley-m javítását. Ugyanis míg a buszban 2,5, az én autómban 15 milliós kár keletkezett. Az ország leendő miniszterelnökeként vallom: néha az igazságtalanságot is el kell fogadni" – mondta Berki.

Borítókép: NAGY ORSOLYA/PR