Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nem is Meghan Markle akart szakítani a brit királyi családdal?

Nem is Meghan Markle akart szakítani a brit királyi családdal?

Színes

Nem is Meghan Markle akart szakítani a brit királyi családdal?

Színes

HZS 07:37

A The Sun szivárogtatott ki részleteket abból az augusztusban megjelenő könyvből, melyből kiderül, Harry herceg és nem Meghan Markle akart szakítani a brit királyi családdal.

Még ugyan várni kell a „Finding Freedom” avagy A szabadság nyomában című könyv megjelenésére, amely részletesen beszámol arról, hogyan és miként szakított a királyi családdal Harry herceg és Meghan Markle, hiszen a hivatalos dátum augusztuss 11-e, de a The Sun már szivárogtatott ki belőle részleleteket. Nem is akármilyeneket. Kiderül egyebek között a könyvből, hogy nem Meghan Markle ötlete volt a szakítás, hanem férjéé Harry hercegé. Épp ezért nem tetszik Diana hercegnő kisebbik fiának, hogy a szakítást mindenki „Megxitként" emlegeti.

„Az igazság az, hogy Harry döntött. A könyv ezt fogja letisztázni, ahogy arra is választ ad, miért történt a kilépés a királyi családból. Az igazság az, hogy Harry már réges rég boldogtalan volt, s tovább akart lépni, ezt végül meg is tette. Meghan támogatta a döntését, de többször is rákérdezett férjénél, hogy komolyan gondolja-e mindezt" – nyilatkozott a The Sunnak egy bennfentes.

Emlékezetes: Meghan Markle és Harry herceg januárban jelentette be, hogy elhagyja a brit királyi családot, a pár ezután Kanadába, majd Los Angelesbe költözött gyerekével, Archie-val.

 

 

Borítókép: DEAN LEWINS / POOL / AFP